corsaya yatırım boş yatırım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan batum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zevk meselsi adamlar şahine neler yapıyorlar benim arkadşımda porsche vardı kendi para biriktirip şahin aldı sırf zevk için neler yaptı ona yapcak bişey yok zaten satarken zararına satcan yada yaptığım parçalar elinde kalıcak yine zarar yapıcan bence araçta tek oynama yapacağın aracın full değilse onu full yapabilmek için uğraşmak sonuçta araç değer kaybetmez hatta değer kazanır hemde kullanırken kullanım kolaylığı olur

tuning konusunda önemli olan aracın markası veya modeli değildir

sadece corsaya değil bütün arabalara aynı diye düşünmek lazım o zaman. bir 5.20d aracı olan adam da m tampon, m jantlar falan alacağına 5.30d alsın gibi bir mantık çıkıyor ki burdan bence bu çok saçma. bu tercihlere bağlı birşey. ben corsa kullanıyorum. elimde olsa 1 gün tutmam satar astra alırım. ama ona o kadar butce ayıramıyorum. ayırmak da işime gelmiyor. yoksa kolayı mı var. sat motosikleti, sat corsayı. al astrayı. ama zevklerimden vazgecmemek adına corsaya devam. modifiye dediğiniz de bana gore değil. ben gozume yamuk gelenleri hosuma gıdenlerı yapıyorum. modifiye olsun diye değil yani.

para harcamayı seviyoruz anlaşılan yada çok para var millette :)
ben corsaya para harcamaya gerek yok diyorum araç gene aynı araç diyorum yapılacak masrafıda kenara koyup üst sınıfa geçmek daha karlı kanaatimce yalanmı? bende zaten bu masrafları yaptıktan sonra karar verdim bu fikre.. giden money'lere oldu...

bı yönde haklısın emre e46 bmv parası gömdum astra g ye ama baska sehırlere baska ılcelere gıttınmıde dıkkatler ustunde hosunuza gıdıyor bı zaman sonra ılgı :D
ben sevırıyorum 6 senedır aynı arabayı bınıyorum cok sevıyorum ayrılamıyorumda aıleden oldu benı soranlar araba nerde duruyomu naptın dıye soruyor benden cok arabayı merak edıyor cevre :D
kardesıme sorsan sat al bmv dıyor ben duygusal yaklasmam dıyor mesala ben cok önem verırım cıddı ılışkımden bıle oldum arabanla mutluluklar dılerız dedıler ama herseye ragmen 5 kurusda masraf etsem aramıyorum bınınce zevkı keyfı haz verıyor :D

Batum kardeşimiz yerden göğe kadar haklıdır arkadaşlar..Değil Corsa diğer astra vs tarzı araçlara masraf etmeyiniz..Gerek yoktur...Üst modele geçin...
Batum arkadaş yeterince eğlenmiştir sanırım bu konuya daha fazlada yazmaya gerek yoktur..

Benim araba bana hamile bayan arabası gibi geliyor (kırmızı 1.7 dti)

O yüzden sadece yakıtı için biniyorum. BÜtçemi düzeltir düzeltmez değiştireceğim.

Bu arabaya modifikasyon yapanlar vardır tabiki, zevk meselesi, adamlar şahine neler yapıyor ona kalırsa. Zevklere müdahale edemiyoruz.

Benim şahsi fikrime göre, bu arabaya bakım+ yıkama parası haricindeki her şey boşşş..

Batum kardeşimiz yerden göğe kadar haklıdır arkadaşlar..Değil Corsa diğer astra vs tarzı araçlara masraf etmeyiniz..Gerek yoktur...Üst modele geçin...
Batum arkadaş yeterince eğlenmiştir sanırım bu konuya daha fazlada yazmaya gerek yoktur..
eğlence ve ilgi çekme amaçlı açılmış konu mu diyorsun :D

bı yönde haklısın emre e46 bmv parası gömdum astra g ye ama baska sehırlere baska ılcelere gıttınmıde dıkkatler ustunde hosunuza gıdıyor bı zaman sonra ılgı :D
ben sevırıyorum 6 senedır aynı arabayı bınıyorum cok sevıyorum ayrılamıyorumda aıleden oldu benı soranlar araba nerde duruyomu naptın dıye soruyor benden cok arabayı merak edıyor cevre :D
kardesıme sorsan sat al bmv dıyor ben duygusal yaklasmam dıyor mesala ben cok önem verırım cıddı ılışkımden bıle oldum arabanla mutluluklar dılerız dedıler ama herseye ragmen 5 kurusda masraf etsem aramıyorum bınınce zevkı keyfı haz verıyor :D

abi sende benim kafadansın kız mı araba mı deseler ben arabayı tercih ederim en azından verdiğin emeğin karşılığını veriyor sana:D

Geri