corsaya tablet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan y@vuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

resimleri ekledim.
elimdeki tablete silikon kılıf alıp kılıfın arkasına da cırt bant yapıştırdım.
aynı şekilde şapkaya da cırt bant yapıştırdım. istediğim zaman söküp istediğim zaman takabiliyorum. daha önceki navigasyon montajını şapkanın içime yapmıştım. ama o zaman navigasyonu açma kapama ve de hafıza kartına bişey atmak istediğimde sıkıntı oluyordu. hem de bu şekilde hırsızlık olursa diye önlem almış oldum.şimdilik ilk aşama bu. belki ilerleyen zamanlarda daha güzel şeyler yapabilirim. aklımda ahşap vb bir çerçeve var. sök tak olacak ama yine. hele şu aux işini halledebilirsem. saat yerini üstünü de eşya gözü gibi kullanırım diye düşündüm. ama orayada ahşap bir göz yapmalı.koyduğum şeyler arkaya gider yoksa.
bu arada cırt bantı beyaz aldığım için ve de silikon kılıf da beyaz olduğu için sırıtmış gibi. ama çerçeve yapana kadar bu şekilde idare edeceğim.

önerileri olan arkadaşları bekiyorum.

şık olmamış.
bunun yerine o cihaza uygun cam aparatıyla ön cama vantuzla yapıştırarak kullanmak daha hoş olabilir.

o da var abi de ama onu telefon için kullanıyorum.
neyse bakalım eğer çerçeve yaptırabilirsem sanırım daha hoş olacaktır.

az once bi oto teyp mntaji yapan bi yere ugradim. aux yapabileceklerini ama 150 tl oldugunu soyledi. yok mu bi allahin kulu bu isi yapabilecek. hayrina degil ama boyle de kan emer gibi degil. hasan senin tanidigin falan yok mu bu islerden anlayan.

az once bi oto teyp mntaji yapan bi yere ugradim. aux yapabileceklerini ama 150 tl oldugunu soyledi. yok mu bi allahin kulu bu isi yapabilecek. hayrina degil ama boyle de kan emer gibi degil. hasan senin tanidigin falan yok mu bu islerden anlayan.
maaalesef benım bildiğim yok...nerdeymiş burası nasıl yapacağını söyluyor pekı?

maaalesef benım bildiğim yok...nerdeymiş burası nasıl yapacağını söyluyor pekı?

valla nasıl yapacağını konuşmadık. yapmak istemedikleri için o fiyatı verdiler eminim. zaten bu işlem için bu kadar para vermenin anlamı yok diye düşünüyorum. sanırım uygun fiyata yapacak birini bulamazsam ben de yeni bir teyp alacağım.
çok istersen yerini sana pm atabilirim. ama tavsiye etmiyorum.

orjinal teybi sökmeden ekteki gibi bir uygulama yapılabilir mi?

Ekli dosyalar

• 1236-03-ANDROID-TABLET-IN-CAR.webp
    1236-03-ANDROID-TABLET-IN-CAR.webp
    46.1 KB · Görüntüleme: 66
dün teybi tavsiye üzerine üsküdar bağlarbaşında bi ustaya bıraktım. bakalım içini açıp inceleyecek. eğer yapabilirse mw yada am bandına geçtiğinde aux aktif olsun dedim. olmazsa telefon çıkışını stereo yapacak.

Geri