corsaya lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufuk_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufuk_06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2003 model opel corsa marka aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum.daha önce taktıranlar ne marka taktırdıklarını ve memnun olup olmadıklarını yazarlarsa memnun olurum.

kaç para butçe ayıracaksın ruhsata ısletmek ve muayene hariç?

arkadaşım bence önemli olan marka degildir ustasıdır son zamanlarda piyasada çok marka var dedigim gibi ustası önemli

ben 1000 lıra falan dusunuyorum bı yere atıkerı sordum. 900 lıraya on taksıt yapıyolar.atıker taktıran bır kac arkadasım var opele onlar memnunlar acaba bı sorun cıkarmı atıkerde.

atiker hiçde iyi degil bende kimden duyduysam şikayetçi

opis te landirenzo takıyorlar .bir bak istersen millet kuyruk olmuştu.en azından yetkili servis

ben 1000 lıra falan dusunuyorum bı yere atıkerı sordum. 900 lıraya on taksıt yapıyolar.atıker taktıran bır kac arkadasım var opele onlar memnunlar acaba bı sorun cıkarmı atıkerde.

1000 liraya atikerden baskasını takamazsın zaten. iyi bir atiker bayii ve ustası bul ve taktır derim

ankarada taktıracaksan eğer ve atikerde karar kıldıysan üstün otogazda taktır... atikerin iç anadolu distribütörüdür... ankarada bulabileceğin en iyi atiker montajcılarından biridir...

bende üstün otogazı düşünüyordum. çünkü ankaranın en eski otogaz firmalarından birisi.

Geri