Corsama vurup kaçtılar - KASKO???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan witan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

witan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hafta sonu şehir dışına çıktık, bir yerde otururken biri içeri girip arabama çarpıp kaçtıklarını söylediler, plakasını da almışlar, pols çağırdık, tutanak tuttuk, tanıkta dinledi, ancak servisteki yetkili:mad: hasarsızlığın gitmemesi için çarpan kişinin bulunup olayı kabullenmesi gerekir diyor. İfadesi tespit edilmeden önce aracı servisten alırsak kaskonun hasarsızlığı gidermiş, ben şimdi hasarsızlık gitmesin diye adamın bulunup ifade vermesini mi bekleyeceğim, adam bir sene sonra bulunursa artık o zaman arabamı alırım...:kop:

çok geçmiş olsun

araba çalındığındada hırsızı getirip suçunu itiraf etmesini bide üstüne tövbe etmesini istiyolar mı?

Valla sinirimi bozdular, adam arabama çarpıyor, ben peşinden koşturuyorum, hafta sonum karakolda geçiyor, bide adamın ifadesi tespit edilmeden arabamı alırsam, hasarsızlık indirimim gidermiş ne ala memleket...

Dün akşamda muhteremin biri benim ön sol camurluğa yumruk atmış hafif eziklik var bende kaskoya gitsem kasko bana yumruk atanı bul mu der acaba :D zaten ben onu bulsam ne yapacagımı bılıorm :mad:

Geçmiş olsun.:(
Bu ve buna benzer faili meçhul (diyelim) olaylar malesef kaskoyu bozuyor. Yapılacak bir şey yok.:(

vay serefsizler :mad:

hayır bozmuyor banada vurup kaçtılar fakat kaskom bozulmadı hatta polis raporu bile almadım.

Kaskolar arasında fark olabilirmi?Arkadaşlar ayrıca kasko şirketinin isminide belirtseniz daha iyi anlaşılırdı olay.

Geçmiş olsun.. Böyle bişey olmaması lazım sonuçta plakayı tespit etmişler şahitde var. Ee peki adam suçu kabul etmezse nolcak? Sonuçta Polisler şahidi dinlediler tutanak tutular o kadar boşunamı yaptılar..

Geri