3 Ara 2010 #1 A Alevra Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Kas 2010 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Selam Arkadaşlar; Arabayı alalı 1,5 ay oldu anca fırsat bulupta resim çekebildim. Akşam çektiklerim iyi çıkmadığı için sadece 3 resim ekliyorum..
Selam Arkadaşlar; Arabayı alalı 1,5 ay oldu anca fırsat bulupta resim çekebildim. Akşam çektiklerim iyi çıkmadığı için sadece 3 resim ekliyorum..
3 Ara 2010 #2 falcon_78 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Nis 2008 Mesajlar 4,327 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Alevra' Alıntı: Selam Arkadaşlar; Arabayı alalı 1,5 ay oldu anca fırsat bulupta resim çekebildim. Akşam çektiklerim iyi çıkmadığı için sadece 3 resim ekliyorum.. Genişletmek için tıkla ... maşalllah itfaiye destek birimi Opel Corsa
Alevra' Alıntı: Selam Arkadaşlar; Arabayı alalı 1,5 ay oldu anca fırsat bulupta resim çekebildim. Akşam çektiklerim iyi çıkmadığı için sadece 3 resim ekliyorum.. Genişletmek için tıkla ... maşalllah itfaiye destek birimi Opel Corsa
3 Ara 2010 #3 M MCakir Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ağu 2009 Mesajlar 120 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Güzel araba, güle güle kullan.
3 Ara 2010 Konuyu Başlatan #4 A Alevra Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Kas 2010 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 Puanları 0 falcon_78' Alıntı: maşalllah itfaiye destek birimi Opel Corsa Genişletmek için tıkla ... Evet İtfaiye arabalarının yanında biraz ufak kalsada iş yapar MCakir' Alıntı: Güzel araba, güle güle kullan. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim...
falcon_78' Alıntı: maşalllah itfaiye destek birimi Opel Corsa Genişletmek için tıkla ... Evet İtfaiye arabalarının yanında biraz ufak kalsada iş yapar MCakir' Alıntı: Güzel araba, güle güle kullan. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim...
3 Ara 2010 #5 DarkMagic Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2010 Mesajlar 3,625 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Maşallah çok iyiymiş benimkinede benzemiyor değil..
3 Ara 2010 #6 ern1402 Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Mar 2010 Mesajlar 6,083 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Masallah kazasız belasız surusler
3 Ara 2010 #7 meftunn Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Eyl 2007 Mesajlar 3,000 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 39 üstüne bi lamba takın kılavuz olarak kullanın aracın maşallahı var, fotolarad güzel.. birde farlar karartılmış mı orjinali mi öle bilemedim ama maşallah çok güzel duruyolar
üstüne bi lamba takın kılavuz olarak kullanın aracın maşallahı var, fotolarad güzel.. birde farlar karartılmış mı orjinali mi öle bilemedim ama maşallah çok güzel duruyolar
3 Ara 2010 Konuyu Başlatan #8 A Alevra Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Kas 2010 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 Puanları 0 DarkMagic' Alıntı: Maşallah çok iyiymiş benimkinede benzemiyor değil.. Genişletmek için tıkla ... ern1402' Alıntı: Masallah kazasız belasız surusler Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim. Cümlemiz kazası belasız binelim araçlarımıza.... meftunn' Alıntı: üstüne bi lamba takın kılavuz olarak kullanın aracın maşallahı var, fotolarad güzel.. birde farlar karartılmış mı orjinali mi öle bilemedim ama maşallah çok güzel duruyolar Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Evet Corsadan güzel klavuz olur her yere girer yoluda açar Farlar orjinal, bu şekilde geldi...
DarkMagic' Alıntı: Maşallah çok iyiymiş benimkinede benzemiyor değil.. Genişletmek için tıkla ... ern1402' Alıntı: Masallah kazasız belasız surusler Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim. Cümlemiz kazası belasız binelim araçlarımıza.... meftunn' Alıntı: üstüne bi lamba takın kılavuz olarak kullanın aracın maşallahı var, fotolarad güzel.. birde farlar karartılmış mı orjinali mi öle bilemedim ama maşallah çok güzel duruyolar Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Evet Corsadan güzel klavuz olur her yere girer yoluda açar Farlar orjinal, bu şekilde geldi...
3 Ara 2010 #9 .:Rivendell:. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ocak 2009 Mesajlar 3,602 Tepkime puanı 1 Puanları 38 Maşallah çok güzel.Opel Kapı direklerini akıl etti sonunda ve farlar cidden çok hoş :good: Hayırlı olsun.
Maşallah çok güzel.Opel Kapı direklerini akıl etti sonunda ve farlar cidden çok hoş :good: Hayırlı olsun.
4 Ara 2010 #10 BURAK53 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Kas 2006 Mesajlar 15,652 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 40 maşallah kazasız belasız kullan