Corsam Yekiniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DJHAKLY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlattığınız arıza tanımı tamamiyle egr arızasını işaret ediyor (%99). usta olmadığım için %100 deyipte ukalalık yapmak istemem :)

bndede corsa b vardı araç tam enjeksiyon olmadıgı içi 98 oktan weya performans yakıtları alınca boyle yapıyo zaman gectkce yakıta alısıyo
erken yandıgı için performans yakıtlar ondn

Anlattığınız arıza tanımı tamamiyle egr arızasını işaret ediyor (%99). usta olmadığım için %100 deyipte ukalalık yapmak istemem :)

egr arızası nedir acaba?

birde şu konuyu anlamadım. Corsa A-B-C bunlar ne oluyor. kasa tipine göre temisili isimler mi? Biraz Fransız kalıyorum.

forumda egr diye arama yaparsan birsürü bilgi edinebilirsin. a.b.c aynı model arabanın yeni kasalarını ifade ediyor.

egr yi temizlet düzelir

boğazla rölanti ayarlayıcıyı temizlet el atmışken egr yide tabi...

carbon clean yaptırınca yanında egr nin ayrıca temizletilmesi mi gerekiyor +c clean kaça mal olur

Tavsiyeliriniz için teşekkürler arkadaşlar. bir haftadır yoğunluktan arabayla ilgilenemedim. en kısa zamanda önerilerinizi dikkate alacağım.

Geçenlerde arkadan gelen cızırtı sesiyle birlikte şaşmaza gittim. cızırtının ve yekinmenin depo içindeki benzin pompasından kaynaklandığı belirtildi. Bosch marka pompa ile değişti. Yekinme problemi de kalmadı.

Gerçi yeni pompa da memlekete kadar bizi götürdü ilçede evin önündeyken bozuldu. Allahtan eski çıkan pompayı yanımıza almıştık ve eskiyle değiştirdik. Memleketten dönüşte ustaya götürüp tekrar değiştirttik.

Geri