Corsada kaporta göçüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan micarus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence yaptırma yarın obürgün satarken değeri düşer .satarken derdini anlatamazsın yok kazalı vs

aracı almadan satmayı düşünmeyin =)))) yani iyi hoş güzel demişsiniz kazalı olmasını istemiyorum diye fakat 5 yıl kadarda araçla birlikteyim demişsiniz...bence çok rahatsızsanız boyatın gitsin...

zaten istanbulda yaşıyorsan böyle ufak tefek kazalar olabilir (inşallah olmaz da)

ARacımdan memnunum ve sıfır almamın sebebi satmadan uzun seneler kullanmaktı. Hala da öyle düşünüyorum çünkü araçtan çok memnunum. ARacı hırçın kullnana biri de değilim zten 1.5 senedir istanbul trafiginde ufak bir temasım olmadı bir yere. İnsanlık hali geçen gece baya dalgındım ve böyle birşey oldu. Park yerinden çıkarken böyle birşey yapmak zaten olağan birşey değil aslında =) .
Herneyse araçla uzun süre birlikte olacağımız için yaptırma ağır basıyor. Ancak ufacık bir temas için aracın kazalı damgası da yemesini istemiyorum açıkcası.

Bana bir kaç yerden parça boya tutmaz camın bir karış altından itibaren hem çamurluk hem kapı boyanacak dediler.Çok garip bir durumdayım o yüzden şimdi

Bana bir kaç yerden parça boya tutmaz camın bir karış altından itibaren hem çamurluk hem kapı boyanacak dediler.Çok garip bir durumdayım o yüzden şimdi

Yaa ben bazı ustaların 2 3 kuruş fazla para almak için işgüzarlık yapmasını kaldıramıyorum...:mad:

Yaa ben bazı ustaların 2 3 kuruş fazla para almak için işgüzarlık yapmasını kaldıramıyorum...:mad:

İşte bu işlerin ustası olamdığımız için anlayamıyoruz da tabi. Resimde görünüyor ufak bir göçük ama bunun için arabanın 1/4 ünü boyicaz diyolar. Üstelik 600 lira gibi de bir para vereceksiniz diyorlar. Açıkçası vazgeçiyorum bu işten gibi

Geri