corsacılar yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qwerty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qwerty

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar. forumda ilk mesajım ve ilk konum... umarım yardım alırım...

3 gün önce opel corsa(4) 1,4 enjoy spor aldım. ruhsat devir teslimi için 1 hafta sonraya gün verdikleri için kullanamıyorum :( internette araştırdım ama corsa bolluğundan net bir sonuç bulamadım.

şimdi soruyorum; bu araç km başına ne yakar?

normal kullanımda sehır ıcı 7-8 lt yakar

merhabalar. forumda ilk mesajım ve ilk konum... umarım yardım alırım...

3 gün önce opel corsa(4) 1,4 enjoy spor aldım. ruhsat devir teslimi için 1 hafta sonraya gün verdikleri için kullanamıyorum :( internette araştırdım ama corsa bolluğundan net bir sonuç bulamadım.

şimdi soruyorum; bu araç km başına ne yakar?

ruhsatı değiştirmeden de kullanabilirsiniz aracı neden 1 hafta bekliyorsunuz ki?

yeni sistemde trafik şubeler evrakları alıp randevu veriyorlar.ruhsat olmadığı için de aracı kullanamıyorsun.

bu arada corsa 1,4 şehiriçinde 7-8 litre yakar.

250den asagı yakmaz 280-320 arası yakarsın basarsan fabrıka verılerı bıle sehırıcınde 290dan asagı yakamaycagın gorusunde ıken 220 yakan arkadasları tebrık edıyorum

hepinize çok teşekkürler :)

ruhsat, aracı aldığım galeriden birisinin üzerineydi. ertesi gün ruhsat devri için kadıköy trafik tescil'e gittim. adamlar bana direkt olarak; "bir dahaki hafta gel" dediler. bunu söyledikleri gün de salı günüydü. içime oturdu.

ilk arabam olmasından mıdır yoksa kendi güzelliğinden midir bilmem, beni bir hayli heyecanlandırdı bu corsa. eziyet gibi geliyor, elimin altında olmasına rağmen, dokunamamak...

cevaplar için çok teşekkürler. forumdaki bu yardımlaşma anlayışı çok hoşuma gitti. ilk postlarım olmasına bakmayın, bayadır takip ediyorum burayı.

bir sorum daha var. aracın 2 anahtarını da verdiler bana. ama ben güvenlik paranoyamdan anahtarları değiştirmek istiyorum. orjinal anahtar yaptırmak kaça patlar bana? bilgisi olan arkadaşlardan bu konuda da yardım bekliyorum.

2007 model de, modlamak ne oluyo :) jargona hakim değilim henüz.

2007 modellere ben bakmıyorum :D:D
94-2000 arası olsaydı ii olurdu:D:D:D

modifikasyon = modlamak

Geri