corsacılar maximum hızınız nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracınızın moturunu modelini model yılını ve lastik ebatlarını belirtirseniz en azından inç olarak hepimizin kafasında bişeyler şekillenir diye düşünüyorum.

ben 2003 corsa 1.7dti ile 4. vites 160 km/h 5. vites 200-210 km/h yaptım.

uygun yol ve hava koşullarında denemelerimizi yapalım sürat felakettir.

ya bak bu konu benimde merakım benim honda accord um vardı 2.4 195 ps biraz oynama yapmıştım arabanın max hızı site verilerine göre 225 felan ben 260 ibre vardı 260 ı zorluyordum ne alaka anlamıyorum mesela arkadaşın civic vardı onun site verisi 190 gözüküyrdu araba 220 ye cıkıyordu ibre mi yanlış oluyor bu durumda?bi bilen aydınlatsın bizi!

Fabrika verisiyle,arabanın normal çevre koşullarındaki hızı arasında tabiki farklılıklar olacaktır.rüzgarı arkana almış öyle çıkmış ta olabilirsin 260 a.

fabrika verisi güvenli olucak şekilde söyleniyor.

120 km/h ( Ankara Asfaltı ) 4.Vites 4000 dd ..

Çok tehlıkeli bi corsa var aramızda söyliyim..:D:D

valla benım ıbre 200 normal corsaların aksıne ben tam 200 gordum azcık gectı ama daha gıdecek yer yoktu maales:)

aracınızın moturunu modelini model yılını ve lastik ebatlarını belirtirseniz en azından inç olarak hepimizin kafasında bişeyler şekillenir diye düşünüyorum.

ben 2003 corsa 1.7dti ile 4. vites 160 km/h 5. vites 200-210 km/h yaptım.

uygun yol ve hava koşullarında denemelerimizi yapalım sürat felakettir.

araban stok mu senin?

Km göstergesi ile gerçek hız arasında %5-7 km lik bir oynama (fazla gösterme) var.

6.vites 205 km çok hafif rampada inişte belki 215 görür,sonra ne yapıyorum dedim kendime en ufak bir aksilikte tam bir facia ve hemen yavaşladım.

Geri