corsac üst tavan çıtası

tayfunozkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
resimde kırmızı işaretlediğim tavan çıtasına acil ihtiyacım var yardımcı olacak var mı. tşkler

Ekli dosyalar

• üst tavan çıtası.webp
    üst tavan çıtası.webp
    47.7 KB · Görüntüleme: 96
Geçmiş olsun abi umarım en kısa zamanda toplarsın parçalarını..bu şekilde aramak yerine istanbuldaki çıkmacıları gezseydin bence..Bol bol çıkmacı ve birsürü aracın olduğu bi memlekette yaşama gibi bi imkanın var buralarda arama bence :)

Geçmiş olsun abi umarım en kısa zamanda toplarsın parçalarını..bu şekilde aramak yerine istanbuldaki çıkmacıları gezseydin bence..Bol bol çıkmacı ve birsürü aracın olduğu bi memlekette yaşama gibi bi imkanın var buralarda arama bence :)

keşke daha kucuk bır yerde daha az cıkmacının oldugu bır yerde yaşasaydım. gıdıyorsun parça aramaya, varsa bıle adamın haberı yok. yoksa arayacagın yer çok. ararken zaten orjınal parasına gelıyor

hiç bir çıkmacıda bulamadım. orjinlinin tanesi ise 125tl.

İlginç bi durum İstanbul gibi bi yerde çok fazla olması lazım..Niğdede bırak çıkmacı elinde kazalı corsa olan insan bile bulamazsın :)

Abi bende bikaç konunu daha görünce o şekilde uğraşmak yerine hemen alırsın diye söylemiştim..Hiçbirinde yoksa bişey diyemeyeceğim tabi.

arkadaşlar kartal ve bostancıda çıkma bulamadım sıfırına 300tl vermek istemiyorum. elinde çıkma olan varsa ücreti karşılığı alabilirim.

eskilerini karbon folyo ile kaplatsam nasıl olur. (aynı renk) bu folyolar yağmura dayanıklımıdır.

Carbon folyo değilde mat siyah folyo ile kaplatabilirsiniz bence.

matfolyo.jpg

İnternettki çıkmacıları gözden geçirin bence abi corsa c kasa elinde olan bir yığın çıkmacı vardı ..Oraları ararsanız yardımcı olurlar Eğer çıta sağlamsa tamir bile edilebilir aslında ama gördüğüm kadarı ile kırık var sanırım kırık parçanın olduğu bölüm varsada tamir edilir.Ama yoksa zor parça aramaya devam.
Şu paracılara bir arayın sorun bakalım belki çıkar;
yıldırım oto- Halil yıldırım 0252 282 35 17
selbin otomativ- Aydın selbin 0326 221 81 93
Erdem oto çıkma- Ali ihsan erem 034 235 04 84

arkadaşlar hala arıyorum.

Geri