corsa yardımm?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Loganict
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Loganict

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar
opel corsa almayı düşünüyorum ama neyi nedir bilmiyorum
94-98 arası bişey aslında benim düşündüğüm GSİ ile sport yada swing zaten başka kalmadı
1-hangi modelleri iidir
2-kaportaları sağlam mıdır
3- genelde nerelerde arıza yapar (çok pahalı tutuyormu masrafı
4-parçaları ucuzmu
5-bu araca göre 1.4 mü ii gider 1.6 mı hangisi daha verimli ve hızlı olur
6-satışı kolay olurmu(biraz zor gibime geliyo ya )pek anlamam ama

soru yağmuruna tutmuşum ya :D
arkadaşlar beni bilgilendirirseniz mutlu olurum

1- yazdığın ve aradığın modeller B kasadır. Almanyada üretilmiştir, swing genelde 1.2 dir ve klima bulunmaz motora yük bindireceği için...ama 94-98 arası GLS lerde klima bulunur böylece swinglerden de ayrılır 9-11 m arası swing rahatlıkla bulabilirsin, GLS ye ise en fazla 1 milyar klima parası ekleyebilirsin

2- amma da yaptın, opelin en bariz ve güçlü özelliği zaten karoserinde, hani tank gibi derler ya, bunu ilk bindiğinde anlarsın zaten ve kendini bir daha kurtaramassın opelin verdiği güvenlik hissinden, bunu kaportaya bir-iki tık tık kontrol vuruşundan anlarsın zaten, git bir de getze veya bir başa japona vur bakim, oyuncak gibi gelir hele bir de onları sürünce opelin kaportasıyla ağırlığıyla aradaki farkı anlarsın, ama bunu yaşamak lazım diğer üyelerde bana katılacak ya şimdi opelin kaportası hakkında ne yazsam boş, zaten onlarda gülümsüyordur

3- en klasik soru ve ben sana direksiyon kutusu diyeceğim ama korkma senin aradığın B tipi kasa da pek rastlanmaz o probleme, bu yüzden şanslıyız, gerisi her opelde karşılaşılan koltuk gıcırtısıdır onu da boşver aç radyonu git...

4- parçaya çoğunlukla hiç ihtiyacın olmayacak çünkü pek arıza çıkarmaz ama modifiye filan yapacaksan o başka

5- 1.4 tabi 1.6 fazla yakar 1.2 ise yokuşlarda uzun yolda zorlanır.1.4 ten şaşma

6- hay allah, git galericilerle bir konuş satılık opel corsam var de bak nasıl hemen peşine düşüyorlar, sahibinden coma bak, araba pazarlarına git, insanların nasıl bir opel corsa hayali içinde araştırdıklarını görürsün, aynı bir zamanlar bizim yaptığımız gibi,,, fiat aralığı ise 9-11 milyar klimalı ise en fazla 12 milyar daha fazlasını B kasaya verme

daha sorun varsa beklerim

nejat

corsa 1997.1.4 GLS

dogru cevaplar mermişsin katılıyorum bir hassa kaporta servislerde hasarlılara baktıgınızda önden çarpmalarda kafayı yetim gibi yere egmişler kabin içine daha az darbe ve hasar aldıkları için .

walla beni acayip şekilde aydınlattınız teşeşkür ederim

ben ilk corsamı aldım başka araba almam diyorum arkadaşlar sonderece doğru yazmışlar klavyelerine sağlık gözünü kapa opel al

1994 gsi derim ben

Geri