Corsa Vuruntu Sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan micarus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

micarus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
SElamlar,
24 binde corsa D CDTI 1.3 aracım var. BU sıralar araç boştayken rölantide çalışınca motordan çok hafif bir vuruntu sesi geliyor. DEbriyaja basınca bu ses ortadan kalkıyor.ARacı biraz kullandıktan sonra nedendir bilmem bu ses kayboluyor gibi geldi: (artık motor mu ısınıyor kulak mı alışıyor çözemedim )

Bu büyük bir problemin başlangıcı mı yoksa bir arıza mı var bilemediğim
KOlay gelsin

geçmiş olsun volan biraz büyük bir arıza

benim aracımda aldığım zamandan beri nerdeyse bu ses var. (2006 model sıfır almıştım) şuan 42000 km ses ne arttı nede azaldı. ben bu sesi takmıyorum açıkçası. sesi duduğum anda debraja basıp bırakıyorum ya azalıyor yada kesiliyor. bunun bir arıza olduğunu düşünmüyorum ben. bu modeller böyle sanırım.

geçmiş olsun volan biraz büyük bir arıza
katılıyorum tamir 600 700 civarı yenısı taktırırsan 1200 civarı

Şimdilik aracın çekişinde bir problem yok. Bunun volan arızası oldugunu nasıl anlayaiblirim. Ses çok hafiften geliyor.Bazı insanlar farketmiyor bile.İlerde ne sıkıntı olursa "hah volan göçtü" diyebilirim?

ses seni rahatsız etmıyorsa debriyaj balatanda bıtmeye yakınsa ikisini değiştir ama debriyaj setin yenıyse sıkıntı deıl sımdilik bence ?

araç 24 binde daha ya. bu kadar çabuk bitmez herhalde debriyaj.. bi servisle test sürüşü yapip kesin bilgi alsanız daha hoş olur. en azindan içiniz rahatlar

Ses rahatsız etmiyor.Zaten araçla bir süre hareket ettikten sonra ses de kalmıyor. Benim kafamı o karıştırdı zaten.Arıza bile oldugundan emin değilim o yüzden

Geri