corsa ve beyin??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elif111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizler ilk başta özel opel servis olarak tamir etmeye çalışıyoruz ançak bu arızalar motor beyni degişmeden tamir olur

oncelikle cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin. acikcasi yapilabilir oldugunu bilmek guzel..:alkis:

gaz pedali konum sensorunu tamir edecek servis bulma problemim var anladim kadariyla su an. sizin bildiginiz bir servis var mi acaba ankarada?

bir ne kadarlik bir masraf olur tahmin edebilirseniz sevinirim.

valla ankarada tanıdıgım maglesef yok gaz pedalı elektronic zaten sizin motor beyinin icindeki direclerden biri patlaşım bunu kesin olarak söylüyorum gaz pedalının oraya 4 adet gablo demeti girişi vardır ordan artı ve eksi olan kabloya direnc takılacak nerden baksanız yarım saatte bu iş biter burda olmuş olsaydınız direk bu sorunu halledecektik en az fiyatıda 250 ytl civarı işliklile beraber egr valfide hadi arızalı diyelim onuda degişsek 145 ytl toplam 395 ytl civarı bir masraf

maliyetini ve tutarini hic bilmem,ama dedigim gibi sasmaz'daki servislere ugraya bilirsin,öncelikle dinler otoya git istersen ama benden baskada ankarada servise girmis arkadaslarim sana yazacaktir bence,mesela respect yani emre arkadasimiz,yani opelim.net ankara organizasyon sorumlusu arkadasimizin da bir kac servis önerecegini umuyorum...
insallah ucuz yoldan saglikli sekilde halledebilirsin

burda forumda hiç ankarada opel sersivi olan üye yokmu çok enterasan yawww hayret

:tesk:
motor ariza lambasi eksozu carpmistim sonra yanmaya baslamisti. bu ariza baska bisey degil mi? gaz pedali ile ilgili degil sanirim.

umarim guzel bi ozel servis bulabilirim..

eksozu çarpma olayınız ayrı bir durum elif hanım sizin araçınızdaki arıza olayı gaz pedalı konum sensörü bu arızalar devamlı başımıza geldigi için motor beyni arızalı araçın gaz pedalı motor beyninden alıyor maglesef ancak motor beynini ellemeden ayagınızla gaz verdiginiz pedal elektironik oldugu için o degişsse bile yine arıza verir onun tamiri var gaz pedalına gelen tessisatın arasına bir adet direnc koyulacak

şahin opel war şaşmazda bide oraya göster istersen ama bişey değişmez

elif111' Alıntı:
bi arkadasim en kotu ihtimalle pert olmus araclarin beynini bulup degistirmekten falan bahsetti. sizce oluru nedir bunun. sakincasi var midir?

motor kurumlanmasi, kelebek bogazi falan diyolar. bunlarla kurtulamazmiyim masraftan?
istanbulda onkada var 600 fiyat cekiliyor 500 e alınabilir ama beyinler tamirde oluyor daha uyguna yapılabilir bence..

Geri