corsa ve beyin??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elif111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anladim tesekkur ederim. serviste %25 indirim vardi sanirim ondan fiyat daha dusuk.

ben bu fiyatlara yaptiramam imkansiz!!!!

sanayide yaptirma yontemleri var midir?

sanayide yaptırma şansınız var tabiki özel servisler var isterseniz birde araçınızı onlara gösteriniz ist da olmuş olsaydınız benim bakaçagım yerler araçınızda arızalı parçaları hangileri arıza kodları hangisini vermiş araçın elektirik tehsisatına bakılır her hangi bir kopukluk varmı diye artı motor güncelleme yazılımı yüklenir ilk başta bunlardan yola çıkılarak bakılır direk motor beyni demezdim

bi arkadasim en kotu ihtimalle pert olmus araclarin beynini bulup degistirmekten falan bahsetti. sizce oluru nedir bunun. sakincasi var midir?

motor kurumlanmasi, kelebek bogazi falan diyolar. bunlarla kurtulamazmiyim masraftan?

motor beyni çıkması olur tabiki sizin aracınızın güvenlik kodunu ve anahtarını cıkma motor beynine tanıtması lazım motor beynini alıp degiştir araç zaten çalışmaz arçınızda imobilayzır sistemi var anahtar motor beynini tanıması lagzım motor kurum temizligine gelince araçta p0300 arızası varsa kurum temizligi silindir kapak sökülür kurum temizligi olur motorun yarısı ancak sizin araçınızdaki arıza kodlarını bilmedigimiz için şuan ne söylesek hiç bir şey yapamayız arıza kodlarını bilmemiz lagzım

tesekkur ederim cevaplariniz icin.

sonucu bildiririm.:sorry:

Arızanın beyinden çıkacağını sanmıyorum..Arızanın silenememesi bir sensörün iptal olduğu manasına geliyor..Dikkatli olun..

nasildikkatli olayim? neye dikkat edeyim?

yazılımsal bi problem de olabilir aracınızda yazılımgüncellemesi ile soun aşıla bilir sorunu beyinde aramak enson çare bence

yazılıma gelene kadar bi dünya kontrol edilmesi gereken sensör var..Yokmu ankarada sağlam bir servis arkadaşlar..Yönlendirin arkadaşı..!

servisler hemen parca degisikligine gittigi icin mi boyle bir sey dediler bana. yani durum o kadar vahim degil midirki?

Geri