3 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #11 C cnrylmz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ara 2012 Mesajlar 74 Tepkime puanı 0 Puanları 0 111bin i devirdik dün.
3 Ocak 2013 #12 Mst Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eyl 2012 Mesajlar 1,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Fazlada yokmuş yav. Siz en iyisi iyi bir ustaya kontrol ettirin.
3 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #13 C cnrylmz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ara 2012 Mesajlar 74 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Evet , forumdan ByMerthan ile görüşüp halledicez en yakın zamanda iyi bir ustayla
30 Ocak 2013 #14 ozzyzgn Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ocak 2013 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 0 cnrylmz' Alıntı: Teşekkürler , Sanayide gösterdigim 2 usta da zincir değişikliği dedi ancak ben zincirlerin direk değişelecek lafını sindiremedigimden haala başka problemler arıyorum Genişletmek için tıkla ... zincir değişimi dedilerse bence başka ustalarada bi göster bi dinlesinler aracı arkadaşların dediği gibi çok masrf çıkarır yoksa...
cnrylmz' Alıntı: Teşekkürler , Sanayide gösterdigim 2 usta da zincir değişikliği dedi ancak ben zincirlerin direk değişelecek lafını sindiremedigimden haala başka problemler arıyorum Genişletmek için tıkla ... zincir değişimi dedilerse bence başka ustalarada bi göster bi dinlesinler aracı arkadaşların dediği gibi çok masrf çıkarır yoksa...