corsa triptonik şanzıman arızası

en sonunda servisi genarel motors a şikayet eddim onlar ilgilenecekler bakalım
hadi hayırlısı olsun bakalım
sana şunuda söyleyim özel garanti sistemi var opelde servis bunu talep ediyor opelden onlarda değerlendirip red kararı veya da maliyeti %50 olark paylaşıma sokuyorlar yani hesabın yarısını sen ödüyorsun yarısnı onlar garantiden hallediyorlar bunuda anlat istersen ben ordaki ustaya anlatmıştım bunu demekki yapmadılar

Sonuç Nasil Oldu Varmi Gelişme

tansu kardeşim arabayı dün gittin aldım yapılan işlemleri söylüyorum beyin yanmış beyni degiştirdiler sıfır beyin takıldı arac yine olmadı bu sefer sanjıman söküldü icindeki bilye dedikleri birsey var siz daha iyi bilirsiniz o bozulmuş onu degiştirdiler sökmüşken baskı disk mi ne dediler onlar da ölmüş onlarıda degiştirdiler araba oldu 2100 ytl masraf cıktı club card % 25 indirimli bide bu fiyat beyni geldigi fiyatdan takdılar 1350 ytl den odedik parayı aldık arabayı şimdi olay ne oldu diye sorsanız bozuk olan parcayı erken bulsalardı benim beyin yanmıyacakdı şimdi sonuc tüketici haklarına basvurdum bakalım mahkemede ne sonuç cıkacak birde tansu kardeşim birsey sorcam sana bizim bu arabalarda biliyosun vitesi takdıgında ayagını firenden cekdıgınde araba kendiliginden yürümeye başlıyordu yine aynı sekilde yuruyor ama eski haline gore cok kuvvetsiz cok az megilde geriye kacıyo bu neden olmustur atılan programdan yaparmı?

aracın cıkmışya hayırlı olsun...atıl ayarını ayarlamak gerekebilir...rolenti düşük geliyosa ondan yapar..gelir gecerken uğra bakalım

cok sagol allah nasip ederse yanınıza ugruyacagım yanınıza

Geri