Corsa Tavsiyeleriniz & Direksiyon Kutusu Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CN89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cevaplarınız için çok saolun.Yani evet bu sorunun farkındayım.fakat 18-19 milyara alabileceğim daha mantıklı bir araba bence yok.Çünkü dizele feci şekilde taktım aklıımı.Katlanacağız.Bir iki arkadaşımdan da duyduğum üzere tamir kitiyle olay çözülüyormuş.Sorunsuz araba yoktur sonuçta..

2004 yılından beri sıfır aldığım corsa dizeli kullanıyorum.75000 km de araba çok büyüka rıza hiç yapmadı ki ben gereçekten zorlayıcı bir halde hor kullandım.İşte bi tek bu direksiyon olayı bide bende easytronic şanzuman var ondan biraz sıkıntı olmuştu sonra yeni versiyon falan derken düzeldi.çok km yapmış bi araba almazsan çok sıkıntın olmaz.

Direksiyon kutusu değişmesi de fayda etmiyor.Fakat şu anda servislerde tamir kiti var.Onu kullanınca hiçbir problemn kalmıyor.Ben de aynı sorundan şikayetçiydim.Direksiyon kutusu değişti garantiden.Fakat kısa süre sonra takılan da bozuldu.Sonra tamir kiti eklendi.Şimdi araç 30000 de ve tık yok. Tamir kitinin maliyeti ise işçilik dahil 100 ytl civarı

100 ytl civarı nerde yaptırdın

söylenti değil. o sorun var. kronik bir problemdi ama çözüldü. 2005 ve sonrası c kasalarda hiçbirşey yok çözüldü, öncesinde ise hemen hemen hepsinde bu problem vardı. dolayısı ile 2006 alırsın olurbiter. bir tane de d kasa aldım ben geçen hafta ve ufaktan ufaktan bazıları direksiyon tıkırtısından bahsetmeye başladı. inşallah d corsalarda da aynı şey olmaz.

Arkadaşlar direksiyon kutusu problemi 2004 corsa cdti arabamda mevcut.Aceba kutuyu değiştirmeden sadece bu kit ile işi çözmemiz mümkünmü.Geçen yetkili olmayan bir serviste direksiyon kutusuna 400 ytl fiyat verdiler.Aceba hangisi en iyi çözüm ve kesnlikle o rahatsız edici sesten kurtuluş var mı ?

Valla bende 2001 c kasa var aynı sorun vardı tamir kiti sağolsun şimdi sorun yok Allah ı ma 1000 şükür. :good:

bnde de direksiton kutus problemi var.2003 model bnmki. gecenlerde sorunu tamamen çözen bi tamir kiti geldi yetkili servis bna.acaba dogru mu? cok önmli bn için cnku sorun çözülüosa kesn yaptırcam. bi de fiyat olarak 380ytl dediler.fazla degl mi? bu konuda yardımcı olabilecek arkadaslar var mı?

bu sıkıntının 2001 astra da olma olasılığı var mıdır? Zira benim direksiyondan da okul önlerindeki sarı kare bloklardan oluşan yavaşlama bantlarından geçerken lıkırtıya benzer bir ses geliyor! Eğer sorun aynıysa, aynı kit benim problemimi de çözermi?

Geri