Corsa Radyo Problemi..No Cas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wolverine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wolverine

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar herkese merhaba.Haftasonu aracıma zenon taktırdım daha sonra radyoda sorun meydana geldı, sorun şu direksiyondaki ses yukseltme ve alcaltma tuslarına basıyorum bazen sesı acıyor veya azaltıyor bazende no cas dıye bısı yazıyor ve radyo frekansını degıstırıyor.Kısacası sesını yukseltmek alcaltmak yerıne bazen radyo frekansını degıstırıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevınırım.

Son düzenleme:
car 400 sanırım radio,arkadaslar bu sistemin formatı falan yokmu onu denesem ..

usta zenon sıstemınde bı kacak olmasın yanı teyp ın bozulması cok ılgınc farları actıgındamı bozuluyo yoksa normaldede bozuluyor mu? benım corsda zamanında hıc radıo acamzdım cekmıyodu kac defa servıse goturdum admalar en son tavan kaplamsı sokulcek dedı elletmedım ole bıraktırdım ama senın kı cok ılgınc olmadı bı farları yakıp dene radıo bozuluyo mu bıde zenonların fıslerını cıkar dene o zaman bozulcka mı ona gore bı care bulunur yanı...

kardesım yaptılar zenon ları cıktım ordan baktım derece yok daha sonra elektırıkcıye gıttım kabloları taktı cıkarttı falan derece ı yerıne getırdı takmamıslar mı ne dedı derece kablosunu belkı de dıyorum radyonunda bı kablosu karıstırdımı acaba yoksa baska bır sorun mu var anlayamadım format falan atılmıyormu buna atılsa belkı duzelır.

arabada baya kontrol ettım bugun sadece dıreksıyondakı ses acma tusu sapıtıyor sesı acarken bırden frekans degıstırıyor no cas fln yazıyor dıgerlerı normal bu konu hakkında bılgısı olan varsa ve paylasırsa sevınırım.

usta bence sen o zenonları bı soktur ole bıraz kullan bakalım ne olcak.. teyp e format dedıgın teyp ı yerınden sok arkdan fısını cıkar 15 sn bekle gerı tak kodunu ıstıcek onu gır kodda kıtapcıgın ıcınde bı kagıt var orda yazıyor duzelırse oyle duzelır....

mustafa bana ole gelıyorkı tamponu söktüklerınde asagıdakı soketı falan cıkardılar heralde yada yanlış yere taktılar zenonlarla yoksa dıreksıyondakı ses kumandasının nası bır etkısı olabılırkı

tamponudamı soktuler????? yapma ya kesın yanlıs bısıler yapmıslardır o zaman elektonık beyınden karıstırıyor ya.... bızım arkadas aracına taktırdı zenon gıtmıs opelın servısıne servıscılerden bırını mesaı cıkısı yakalıyo adama atıyo 50 lıra adam ısı bılıyo tabı takmıs orda hemen zenonları makınalarını ole yerlere sakladı kı dıyo arasan bulamazsın sonucta orda devamlı taktıkları ıcın hıc bı sorunda cıkmadı sımdıye kadar... ben senın tamponu nıye soktuler onu anlamadım.... ama senın acıl bı servıse gıtmen lazım bana gore

anlamadımkı bende niye söktüler daha öncede taktırmadıgım ıcın bılmıyorum zenon olayını ,yaptılar zenon u cıktım ordan baktım derece ı gostermıyor elektırıkcıye gıttım kabloları takmamıslarmı ne ole bısı soledı oyuzden dıyorum acaba bunlar soketlerı karıstırdılarmı goturucem olmadı artık bızım ustaya .

bu konuda sankı 2 mıze ozel gıbı olmus hıc yazan yok... ya bencede gotur gostert bı ole sacmalık olmaz ya tampon sokmek ne alak yanı anlamadım

Geri