Corsa OPC Nurburgring Edition

turkerrr

Kayıtlı Kullanıcı
52-Ordu
Katılım
23 Kas 2007
Mesajlar
2,393
Tepki puanı
0
Puanları
36
Siteyi ziyaret et
corsa opc zaten güzel buda güzel hepsi güzel :D:D
 

.:Rivendell:.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Ocak 2009
Mesajlar
3,602
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Ne yalan söyleyim Emre'ye hak vermedim değil.Çok mantıklı bir açıklama yapmış ama bu size fake haber yapıyorsunuz dediğim anlamına gelmesin.
İlerleyen günlerde aracı görür ona göre yorum yaparız.
 

Ghent

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Şub 2009
Mesajlar
2,385
Tepki puanı
0
Puanları
36
Siteyi ziyaret et
Worldcarfans'tan ben sadece alıntı yapıyorum ayrıca sitede çıkan hiçbir aracın fake olduğunu görmedim. Sadece bu siteden faydalanmıyorum bir haber paylaşırken birçok site var Worldcarfans bunlarda sadece biri ve en kaliteli resimleri o sunduğundan ordan alıyorum buda sizi yanıltmasın hem hangi haberi fake çıktı Worldcarfans'ın paylaşır mısınız? Bizde bilelim...
Kamuflaj meselesini resmen dert etmişsiniz kamuflajın birçok çeşidi var buda onlardan biri bu kadar kurmanıza gerek yoktu. İnternete de şöyle bir bakarsanız benm paylaştığım haberin birçoğunu görebilirsiniz farklı farklı sitelerde hadi ben yalan söylüyorum sallıyorum burda o kadar insandamı sallıyor ki ben sadece birden fazla haber paylaşılmış dur bende paylaşayım demiyorum. Kaldı ki daha araç bitirilmemiş arkadaki difüzörün öylesine kesildiğide açıkça belli zaman göstericek zaten çıktığında hepbirlikte iyimi kötümü olduğunu görücez. Şimdiden yorum yapmak çok yanlış. Bir aracın önceki versiyonu varken ve kasa değiştirmemişken deli gibi kamufle ederek test sürüşleri yapmak pek akıl karı değil.

Tamam siz haklısınız,fakat hala yalan mı söylüyorum diyorsunuz,ben size yalan söylüyorsunuz demedim, bence fake dedim , şu farkı anlatamadım galiba halen.. Germeye gerek yok ortamı,görürüz ilerleyen aylarda :) Bana mantıksız geldi sadece bunu demek istemiştim birden alevlendi ortalık.

fk_929 , derdimi anlatabildiğim biri varmış en azından.


bence emre senın araba daha seksi duruyor.

Teşekkür ederim arkadaşlar , hayır araç gerçekten güzel,jantlar falan gayet güzel düşünülmüş de, bana bir edition modelinden çok , bir tunerin yapıp piste çıktıgı görünümünü veriyor,ki neden fake diyorum,çünkü şu bahsettiğim egzozu ve lip zaten piyasada mevcut... yok eğer araç cidden edition modeli ise,çalmışlar direk milletin tasarım ve uyguladıklarını :p
Lip :
mcvw3m.jpg


Egzoz tasarımı :
2exrg9e.jpg
 
Son düzenleme:

Ghent

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Şub 2009
Mesajlar
2,385
Tepki puanı
0
Puanları
36
Siteyi ziyaret et
Bir fikrim yok :D Vauxhall'da olan bir parçadır belki,mesela opclerin yüksek spoilerlar bizim opel epc'de çıkmıyor.
 
Üst