corsa motor problemi YARDIM LÜTFEN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UMUT

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
arkadaşlar 2001 corsa c 3 kapı, motor tıkır tıkır çalışıyor sanki bişeye sürtünüyor gibi her dönüşünde bi tıkırtı gibi ses geliyor, yani nası desem sanki elips bir dişli düşünün döndürdüğünüzde gelen ses gibi ritim bozuk gibi yani.. sebebi ne olabilir bugün arabayı yıkattım ama motor yıkanmadı bir de depoyu doldurdum shellden, yakıtla mı alakalı acaba, araba benzinli.

kaputu açtım motoru kapadım, çalıştırınca motor acayip bi şekilde titreyerek çalıştı, tekrar denedim yine sarsılarak çalştı nedenini bilen varmı

ayrıca bi ara arıza lambası yandı sonra söndü, şu araba şeklinde ve ortasında ingiliz anahtarı simgesi olan, ondan önce de motor simgesi olan lamba yanıyordu, o söndü diğeri yandı, sonra ikisi de söndü ama araba halen tıkır tıkır ritm bozuk gibi çalışıo

yardım lütfen

motoru yakmışsın anlaşılan bi iki güne çalışmıycaktır araban ehue şaka:)
ustalar yardımcı olur umarım.. geçmiş olsun

bendede aynı sorunlar olmuştu geçen sene. ama benim araban dizel 1.3cdti. araba sarsılarak marş alıyordu. arıza ışığı aynen yanmaya başladı rolanti ayarı bozuk gibi titriyodu birde sonradan siyah duman eklendi tabi.
arcımı servise götürdüğüm. ordaki ustalar arabama mazot yerine benzin konulduğunu ve aracın bu benzinle yol yaptığını söylediler. umut sen bence servise göster aracını. çünkü sonunda ben tam 2500ytl harcamıştım.

Geri