Corsa Karlık Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Selamlar bu karlıkla başım belada.. düz olmayan heryerde yere sürten bir karlığım var :) garaj girişimiz yamuk olduğu içn orayada arka arka girmek zornda kalyrm tabi daracık ve ikiye bölünmüş yol olduğu için bu mümkn olmyr çoğu zaman.. Takmasıda zor tamamen çıkarsam ne olur? takmak istyrm ama tamamen çıkarında takması zor olck gibime gelyr nelere önerirsnz?:eek:

Bence sökmeyin.Keza karlığın tamamen ezildiği noktalarda tamponun alt boyasını koruyor.Daha ince bir karlık uydurulabilir ama yakışır mı o ayrı bir konu

Saygılar..

aslnda daha dikkatli olsam sorun olmicak dağa teğeye süryrm resmen :) takma işlemi kolay olsa yada klipslerin nasıl takılacağını çözsem işim kolaylaşacak aslnda

Gözünüz yiyorsa tamponu sökün bakın inceleyin;)

Saygılar...

yarın bi bakıcam tam sökmemeye çalışıp :)

ben 15 jant lastik aldım araç biraz yükseldi şimdilik sorun yok

tamponu sökmenize gerek yok aracı krikoyla ön tarafını kaldırın ve altına girin tabi biraz pis bi iş sonra karlığı söküp karlığın tampona geçtiği yerleri siyah silikonla güzelce silikonlayın iç taraftanda birkaç tane birleşme noktalarına vida atın ondan sonrada gönül rahatlığıyla istediğiniz yere sürtebilirsiniz hiçbişekilde çıkmıyor tavsiye ederim.

karlığı en son oldu gibi takıp siyah silikonla kenarından ince geçtim ortasındanda aynen öyle ve blastip bişeyle sildim fazlasını aldm kurudu bakalm verimi ne olacak

bi faydası olmayabilir keşke içerden tırnakların oturduğu yerden silikonu sürseydiniz ve 2-3 tane vida atsaydınız sonra birde dıştan silikonu geçseydiniz daha sağlıklı olurdu yinede bi şansınızı deneyin inşallah olmuştur

biraz daha dikkat edicem bakalm umudum yok ama bi dahakini aynen dediğiniz gibi yapıcam

Geri