Corsa Kahretti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atillaoral

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Ara 2007
Mesajlar
28
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Aracımı alalı 7 ay oldu.2001 model corsa elegance full paket araç 1.4 otomatik vites.Şu anda 101.000 de.Herkes Corsa nın ciğerli araç olduğunu vefalı olduğunu söyledi gerçekten de çok sağlam araç lakin bana sanırım sağlamı denk gelmedi.7 ayda araca 3-4 milyar arası masraf yaptım tüm bakımlarını triger dahil diğer masraflarını yazmakla bitiremem zaten ön takımlardan tutun motor bakımlarına kadar hepsi yapıldı.Şimdi sorunum ne?

Araç aşırı derecede basınç yapıyor.2 defa motor-rdayatör su ünitesi kapağı patlattı bugün gene yolda kaldım.Bir baktım araçtan dumanlar yükseldi anladım ki gene su kustu bu araç.Motorda gram su kalmadı.Tekrar doldurdum özel servisim de nerden baksanız 30 km uzaklıkta idi.Gidene kadar o koyduğum su da gitti ve hayatım da ilk kez bir motorda sıcaklık derecesini kırmızıda gördüm.Hemen çektim sağa durdum artık.

Kaç yere götürdüm kimse bulamadı yok conta yakmış yok bilmem ne.Conta yanmış araçtan egsoz dumanı beyaz atar buji delikleri kapkara olur yağ simsiyah bunların hiçbirisi yok.

Su haznesinden hava bastılar bakalım kaçak var mı diye?O da yok.Bu aracın motoru neden bu kadar basınç yapar.Su hortumlarını görseniz o kadar basınçtan sert yamulmuyor bile.

Aracı aldığım günden bu güne 21.000 km yaptım.Aldığım zamanlarda 500 km de yakardı benzin lambasını 1 depo benzin yeterdi.Şimdi araç 370 e geldiğinde yakıyor lambayı.Ne yapacağımı şaşırdım.

Kafayı yicem en sonunda satıcam ucuz bir fiyata kurtulucam gibi geliyor.Dizel bir araç mı alsam meriva var 22.000 ytl diyorlar ama bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
ilginç gerçekten astrammm nickli arkadaşımız var, genel olarak problemlerin üstesinden geliyo konuyu görmemiş olabilir. görürse düşüncelerini yazar muhakkak
 
aynen senin sorunun değişik bizim bmw de aynı sorun vardı araba conta yaktı dediler bi dünya parası gitmişti erdem abimin servis bulamadı neden olduğunu ama inşa Allah senin servisin veya sitedeki işi iyi bilen arkadaşlar çözerler.hayırlı bayramlar.
 
geçmiş olsun...demek ki aracı aldığınız arkadaş hır kullanmış aracı,kabak ta sizin başınızda patlamış.
 
Üye tanıtımın bulunmamakta.Mesajların silinmiştir.Üye olurkenki aşamalar, forum kuralları ve anasayfada da belirtildiği üzere ilk önce kendini üye arşivinde tanımalısın.Tanıtım süresine mesajlar silinecek ve başlık kilitli tutulacaktır.Bilgine...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst