8 Ara 2009 Konuyu Başlatan #11 H h.t Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ara 2009 Mesajlar 97 Tepkime puanı 0 Puanları 0 kusura bakmayın bu aralar pc cok acamıyorum. Bilmiyorum ama ögrencez artık bu gsi ı elpadre 0 km ler beni, asar ögrenciyim ben
kusura bakmayın bu aralar pc cok acamıyorum. Bilmiyorum ama ögrencez artık bu gsi ı elpadre 0 km ler beni, asar ögrenciyim ben
10 Ara 2009 #12 s93 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Kas 2009 Mesajlar 23 Tepkime puanı 0 Puanları 1 ermaneray' Alıntı: angel farlar o fiyattadır gsi yı bilmediğin kadar palioyuda bilmiyorsun sanırım üzülmeni istemediğimden yazdım Genişletmek için tıkla ... gsi ile palionun yürüşü birbirine çok yakındır , pilotaja bakar iş .. denemesi farklı corsalarla ve paliolarda cok yapıldı kazasız belasız günlerde kullan aracını kardeşim
ermaneray' Alıntı: angel farlar o fiyattadır gsi yı bilmediğin kadar palioyuda bilmiyorsun sanırım üzülmeni istemediğimden yazdım Genişletmek için tıkla ... gsi ile palionun yürüşü birbirine çok yakındır , pilotaja bakar iş .. denemesi farklı corsalarla ve paliolarda cok yapıldı kazasız belasız günlerde kullan aracını kardeşim
11 Ara 2009 #13 SN168-gsi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ağu 2006 Mesajlar 342 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 hayırlı olsun kazasız belasız...
12 Ara 2009 #14 o zaman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2008 Mesajlar 177 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 hayırlı olsun güzel tercih yapmışsın gsi lar güzel makinalardır ama aracı iyice tanımadan gazlama bu arada ankaranın neresindensin bende ankaradan
hayırlı olsun güzel tercih yapmışsın gsi lar güzel makinalardır ama aracı iyice tanımadan gazlama bu arada ankaranın neresindensin bende ankaradan
12 Ara 2009 #15 ermaneray Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 5 Ağu 2007 Mesajlar 1,595 Tepkime puanı 222 Puanları 63 s93' Alıntı: gsi ile palionun yürüşü birbirine çok yakındır , pilotaja bakar iş .. denemesi farklı corsalarla ve paliolarda cok yapıldı kazasız belasız günlerde kullan aracını kardeşim Genişletmek için tıkla ... tşk de corsa benim değil sanada kazasız belasız sürüşler
s93' Alıntı: gsi ile palionun yürüşü birbirine çok yakındır , pilotaja bakar iş .. denemesi farklı corsalarla ve paliolarda cok yapıldı kazasız belasız günlerde kullan aracını kardeşim Genişletmek için tıkla ... tşk de corsa benim değil sanada kazasız belasız sürüşler