corsa gsi hakkında yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan h.t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

h.t

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar selam. 106 gti almak için yola cıktım corsa gsi alıp döndüm.aracım 97 model 115 binde motorunda hava filtresi dahi takılmamış orjinal bir araç.aslında 106 kadar seri olmadıgını düşündüğüm ve ön farının yuvarlaklıgına alısamadıgım için aklımdan hiç geçirmemiştim ama su an cok memnunum aracımdan.gecen beni tahrik eden 106 yı tokatladım kalkışta ya 106 bitikti yada bu gsi hakkaten iyi gidiyor.bundan önce 2005 corsa dizelim vardı o yüzden opele uzak bir insan değilim.fakat bu kasa corsa ve gsi hakkında hiç bir bilgim yok dikkat etmem gereken şeyler nelerdir, bu araç ne yakar , neye dikkat edilmesi gerekir , herhangi bir kronik sorunu varmıdır?birde benim arac sis farsız 98 model sis farı yuvalı tampon bulup monte edebilirmiyim uyarmı?

Saygılar...

hayirli olsun arkadaşim allah kaza bela vermesin 106 gti daha iyi için ve gönlün rahat olsun cok iyi yapmişsin ilerde bir chip ve turbo atarsin %25 artiş yapar zamanla güzel hale gelir unutmadan sis fari taktira bilirsin cok rahat sekilde takiliyor içinde tırnak yeri var kırılmamişsa cok rahat sekilde takila biliyor bende ankarada yasiyorum benim 2 tane arabam var 1993 model opel corsa gsi 112 hp 2009 model opel corsa gsi görüşelim :D

Aracın hayırlı olsun ama sana tavsiye aracını tanımadan bilmeden hız yada gazlama falan yapma ve başkalarınında hayatını tehlikeye atma corsa gsi iyi araçtır ama iyinin iyiside var palio sporting mesela üzer seni ;)

arkadaslar cok saolun.Yok zaten gazlamıyorum cünkü ilk 2. viteste kökledigimde arac az daha kontrolümden cıkıyordu ben bu tip araba hiç kullanmadım daha önce . arabada hava filtresi bile yok ve tahminimce bende stok binmeyi düşünüyorum ama ilerde ne olur belli olmaz.bu sırada ön farlara siyah taban angel almak istiyorum ama fiyatları 300 liradan baslıyor yüksek değil mi hesaplı bi şekilde nereden temin edebilirim ?

06volkan38 olur görüşelim sen ankarada nerde oturuyorsun :D

ermaneray ben arabayı yarıs için flan almadım zaten arabayı sıkıştırmak yapım değildir ama palio nun gsi ı gececegini zannetmiyorum yaw o kadar güclümü onlar :S

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.ben de eski corsa gsi kullanıcısıyım.opachi buluşmasına geldiğinde detaylı konuşuruz.

teşekkür ederim :)
ilk fırsatta gelcem opachi bulusmasına zaten sizlerle tanısmayı cok istiyorum :D

angel farlar o fiyattadır

gsi yı bilmediğin kadar palioyuda bilmiyorsun sanırım üzülmeni istemediğimden yazdım ;)

yok hocam bu klasmanda fazla bi ilgim yoktu önceden mazotlu takılıodum ben :D

yay harıc ne ararsan bende var :) 0 km :D

Geri