::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşşallah ordulu arkadaşım güzel aracın kazasız belasız sürmeler

Serkan nerelerdesin okuldasın herhalde. Trabzona ne zaman gelirsin, burada sen ve opelci diğer arkadaşlarınla bir buluşsak?
özgür abi sivasdayım yaa ama geldiğimde güzel bi buluşma yapıcaz inşallah;)

52 ay aracınız güzel maşalllah elif tunning+spideer.net miydi oralara bak belki ordan begenirsin

özgür abi sivasdayım yaa ama geldiğimde güzel bi buluşma yapıcaz inşallah;)
senin açtığın bir konu başlığında gördüm beşirli de sahil de buluşmuşsunuz resimler vardı. yaza doğru gelirsin heralde. görüşürüz.

2005 Opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

Çok sağolun kardeşlerım allah hepimize kazasız sürüşler versin /Ya o karlıkları biliyorum ben iyi değilya görünüş olarak ben irmscher gibi şık bişi istiyorumya

tamponun plastik kısımları boyanırken zımparalandırmı yoksa desenli haliyle mi boyandı araban çok güzel kazasız belasız

Olduğu gibi boyandı ama ilaçı fazla kattırdım bide fırın boyası o yüzden çok sağlam yani maşalla üç sene bitiyo / Zaten benım sadece yan maşpiyerlerle lastik üzerindeki plastikler boyandı çıtalar fabrika çıkışı boyalı

klasik o eliftuningdekiler tüm corsalarda var ...
dediğim gibi 52Ordulu kardeşim irmscher ;)

irmscher değilde steinmetz'in karlığı Bak bu karlıkda

Olduğu gibi boyandı ama ilaçı fazla kattırdım bide fırın boyası o yüzden çok sağlam yani maşalla üç sene bitiyo / Zaten benım sadece yan maşpiyerlerle lastik üzerindeki plastikler boyandı çıtalar fabrika çıkışı boyalı
ince bi zımparalatsaydın keşke izmirde birkaç kişide gördüm kötü duruodu ama çok yakından incelemedim yakından öle olmayabilir tabii işçilikte önemli seninkiler güzel duruo maşallah bende taktırıcam kapı kolları ve kapı çıtalarından zaten boya olsa belli olur tutmaz falan güven olmaz essentialarda yok seninki enjoy heralde güle güle kullan kazasız belasız

Son düzenleme:
Geri