::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sade güzellik kaşlar yakışmış çokda fazla bişi yok ama bazen az daha fazla eskiden farkına varmazdım ama az daha fazla gerçekten
yüksel yorumun için sağol kardeşim felsefelik bi yorum :) sade güzellik haklsıın ama fazla bişey yok derken sade olduğu için göze gelmeyebilir çünkü maddi ve manevi baya emeğim oldu ve hala devaö etmekdeyiz teşekkürler..
yakında bi güncelleme daha çekebilirm:D yay lı tesisatlı ve sisli xenon onlarda;)

ya ben sızle yenı jantlarımı paylasamadım resım buyuk gelıyor

yüksel yorumun için sağol kardeşim felsefelik bi yorum :) sade güzellik haklsıın ama fazla bişey yok derken sade olduğu için göze gelmeyebilir çünkü maddi ve manevi baya emeğim oldu ve hala devaö etmekdeyiz teşekkürler..
yakında bi güncelleme daha çekebilirm:D yay lı tesisatlı ve sisli xenon onlarda;)
abi öle demek istemedim afedersin fazla bişi yok derken eksiği yok fazlası var anlamında arabayı boğmadan gerçekten güzel işlemler yapmışsın hiç öle demek istermiyim elbetteki de maddi manevi bişiler olucak insanın arabasıyla arasında bağ olurmuş benim araba babamın üstüne umarım bende ilk arabamı aldığımda sizin arabalarınızla aranızdaki bağı kurarım tekrar kusura bakma :o zamanla tanırsınız beni zaten :good:

serkan birde sis taksan

maşallah+maşallah+maşallah

Evet ya Serkan, sis leri listenin en başına yaz, bu haliylede güzel olmuş güle güle kullan ama sisleri unutma :)

TEŞEKKÜRLER abilerim inşallah. saoğolasın yüksel kardeşim inşallah sende dilediklerin olur kusurluk bişey yok ortada yorumun için saol

Evet serkan aganın arabası çok hoş sade..
Modifiye bence yakışırsa yapılmalı.. Modlucam diye arabayı heba etmemli..

BUYRUN ARKADAŞLAR YENİLİKLERDEN BİR TANESİ DAHA

uvvvvvv serkanım aşmışın sen hayırlı uğurlu olsun diyeyim ben sana ozmn :):):)

Geri