Fiyatı sölemeyi unutmuşum pardon tanıdık bir serviste taktırdım ama sadece parça parası aldılar 221 YTL

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ytl eskide kaldı müdür artık tl yiz...Fiyatı sölemeyi unutmuşum pardon tanıdık bir serviste taktırdım ama sadece parça parası aldılar 221 YTL![]()
Fiyatı sölemeyi unutmuşum pardon tanıdık bir serviste taktırdım ama sadece parça parası aldılar 221 YTL![]()
senin aracin yine siyah, tampon citalari yeticektir boyatmaya..bence ekonomik krizden.geçen boyacıya,ön ve arka tampondaki plastik çitaları ve çamurluktaki plastik yerleri arabanın kendi rengine boyarsak ne kadara olur diye sordum.150 lira dedi :O ağzım açık kaldı vageçtim tabi 150 lira verilir mi yaa?![]()
pardon TL![]()
175 TL gerçekten iyi bir fiyat. Yanlız şunu söyliyim, sizin araca uymaz falan filan derlerse inanma, çünkü ben daha önce başka bir servise gösterdim açtı direksiyonun kapağını sinyalin olduğu bölgeye baktı sonra dedi ki: "sizin araçta bunun yeri yok takamayız". Ben de sonra başka bir yetkili servise götürdüm, olurmu öyle şey dediler ve taktılar. Uzun lafın kısası aracınıza uymuyor lafı aslında şu demek "arkadaş biz bu işi beceremiyoruz ama çaktırmakta istemiyoruz"