Corsa E OPC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bi bana mı çirkin geliyo yeni corsa ?

ben beğendim opc oldugu için ancak 4 kapılı modellerinin boş olanı berbat duruyor..

bu jant nedir arkadas ya kim çizdi bu jantı kim yaptı hiçmi utanmadınız :D

N32kgP.jpg

ben beğendim opc oldugu için ancak 4 kapılı modellerinin boş olanı berbat duruyor..

N32kgP.jpg

En boşu bu ve alaşım jant varsa bence çok iyi. :) Bir çok rakibi en boşunda alaşım jant vermiyor :)

Opel Almanya'nın sitesinden Corsa E'ye konfigurasyon yaptığımda D kasa Essentia'daki jantlar vardı. Türkiye'ye gelen arabalarda aynıdır diye düşünüyorum..

2014 Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketli 1.6 (Hakim Gri- Karbon Siyah)-2014 Opel Corsa D2 Essentia 1.3 CDTI (Hakim Gri)..

En boşu bu ve alaşım jant varsa bence çok iyi. :) Bir çok rakibi en boşunda alaşım jant vermiyor :)

Bence onlar astradaki gibi kapak olabilir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

N32kgP.jpg

Araca komple baktığımda yanlar corsa d ye sadık kalınmıs, ön tarafının ise çinli chery tarafından tasarlanmış oldugunu goruyorum

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye fiyatları ne zaman belli olacak? Sürekli mesaj geliyor yeni corsa ları deneyin felan diye ama opel Türkiye sitesinde bulunan fiyat broşüründe corsa nın adı geçmiyor.

Geri