bence bu bir fabrikasyon hatası olmasa bile iki farklı yerden bu kadar fiyat farkı çıkması bile düşündürücü..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
slm kardeşş vec c deki debriyaj sorununu ne diyosun bu sorunu fabrika kabul etti ve garantiye aldı neden çünki kasa büyük motor yetersiz yüksek vites de devir düşük olduğu zaman gaza bastığında balata sıyırıyordu şu anda vec c de motor değişikliği yapıldı eski z16xe di şimdi z16xep oldu ve debriyaj sorunu ortadan kalktı şunu yazayım neden diğer opeller yarım debriyaj yaptığında balata yanmıyorda sadece vec c ve corsa c de var bu sorun bence çok saçma ben 10 yıldır opelin içindeğim böle sorun görmedimm pekii (esaytronic corsa da debriyaj balatası yansa budamı garantiye) girmiyorr. bu arada ben özel servisimspaceghost' Alıntı:arkadaşlar derbyaj seti amartisör gibi parçaların 5 km sonra onay vermezler .bizde kullanıyoruz 1.3cdtı motorlu corsa c combo c araçalrı.ama hiç birinde derbyaj problemi yok.bu gercekten kullanıcı hatası.bunun garantiye girmemesi gayet normal.çünkü hidrolik derbyajlı arabayı uzun süre yarım derbyaj kullanın yanar kim nederse desin.derbyajla ilgilide bu araçların hiçbir problemi yktur.volan problemi var doğru ama derbyaj tamamen kullanıcıya bağlı olarak ömrü değişir bu yüzden istediğinizi yapın garantiden değişmez şahsen bende serviste değiştirmiyorum.yoksa böle hepsini değiştirirsek bütün müşteriler bunu talep edecek.siz araçalrı kullanırken bence daha dikkatli olun istediğiniz kadar ople türkiyeyi arayın bir sonuç çıkarmı bilmem çünkü böyle olayla çok karşılaşıyoruz. ve bugüne kadarda değiştiren görmedik tercih sizin geçmiş olsun yine
tansugurler' Alıntı:slm kardeşş vec c deki debriyaj sorununu ne diyosun bu sorunu fabrika kabul etti ve garantiye aldı neden çünki kasa büyük motor yetersiz yüksek vites de devir düşük olduğu zaman gaza bastığında balata sıyırıyordu şu anda vec c de motor değişikliği yapıldı eski z16xe di şimdi z16xep oldu ve debriyaj sorunu ortadan kalktı şunu yazayım neden diğer opeller yarım debriyaj yaptığında balata yanmıyorda sadece vec c ve corsa c de var bu sorun bence çok saçma ben 10 yıldır opelin içindeğim böle sorun görmedimm pekii (esaytronic corsa da debriyaj balatası yansa budamı garantiye) girmiyorr. bu arada ben özel servisim
bence çok büyük sorun varr 1.6 sadece turkiyeye geliyor dedin ok peki neden turkiye ben şuna inanıyorumm opel elinde kalan malzemeleri türkiye üzerinde kullanıyorr nasıl olsa iyi pazar var burda hadi diyelimki 10 kişi yarım debriyaj yaptıı türkiyenin tüm illerinde corsa c kullanan kişiler bu sorundan şikayetçii bunu opel türkiyede biliyor ama çözmek istemiyorr.spaceghost' Alıntı:arkdaşım karar servisteki ustaların ben şahsen garantiye sokmadım.kış yaklaştı görecez vectra c z16xep motorları derbyaj yakıyormu yakmıyormu.birde 1.6 motor sadece türkiyeye geliyor vectra clerde.doğru o kasaya o motor gitmez.ne senin nede benim yapacağım birşey var.ben şahsen bunun onarımını garantiden yapmıyorum.benim knatım bu