Corsa D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2011 corsaya bugün bi manyaklık edip ses sistemi bağlattık ama şöyle bir sıkıntı oldu ( sıkıntımı tamda bilmiyorum ya ) aracın anahtarını kontak çıkarttığım halde sadece cam indirme düğmelerinin lambaları yanıyor ve aşağı yukarı 7- 8 dakika sonra kapanıyor. şöför kapısı açıldığındada kapanıyor orjinali böylemi yoksa biryerlerden şasemi alıyo anlayamadık. aracın elektrik tesisatına hiç dokunmadık ayrıca bu olay teyp soketi takılı olsun ya da olmasın farketmiyor. bilgisi olan arkadaşlar acil yardım bekliyorum...

yokmu yav bilen corsa d aracı olanlar sizinkide böylemi ??

hiç dikkat etmemişim yarın bir bakıp haber vereyim yada bilen arkadaşlar yazarlar

orjinali öle kormayın sadece anahtarı takıp bi tık yapıp beklerseniz aşagı yukarı 5-6 dakika içinde cam düğmelerinin ışıkları söner dolayısıyla cam düğmesine basınca çalışmaz arabayı stop edip anahtarı çıkarıp kapıyı açarsanız direk ışıkları söner devre dışı kalır yok kapıyı açmassanız gene bi 5-6 dakika devam eder kendilinginden söner merak edicek durum yok yani:D

orjinali öle kormayın sadece anahtarı takıp bi tık yapıp beklerseniz aşagı yukarı 5-6 dakika içinde cam düğmelerinin ışıkları söner dolayısıyla cam düğmesine basınca çalışmaz arabayı stop edip anahtarı çıkarıp kapıyı açarsanız direk ışıkları söner devre dışı kalır yok kapıyı açmassanız gene bi 5-6 dakika devam eder kendilinginden söner merak edicek durum yok yani:D
çok saçma onu yapan mühendisin ben :D tesisatı bağlayan adamla birbirimize girdik arabada hiçbir lamba yanmıyo bir tek o niye yanıyo diye :D

normal bir durum:D

Geri