Corsa D yay?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hi_cazz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar. Corsa D enjoy model aracıma yay takmak istiyorum. Fakat çok inmesini istemiyorum. Sport modeldeki şasi kadar insin yeter. Bunun için yay önerilerinizi bekliyorum. Tabi fiyatlarıda yazarsanız iyi olur.

walla 3 veya 3.5 yay isini gorur fiyati ise biraz kabarik 350 ytl olcagini dusunuyorum

Orjinal sport kadar inmesini istiyorsan servisten sport yaylarından sipariş verebilirsin.

Orjinal sport kadar inmesini istiyorsan servisten sport yaylarından sipariş verebilirsin.

acaba fiyat ne olur 4 yay için orjinal sport bi bilgisi olan varmıdır arkadslar.

fiyat uygun olursa bende düşünüyorum orjnal sport yay taktırmayı hem sanırım garantiyide bozmaz.

yayda garantiyi bozarsa yuh derim artık. Ne bu ya?
350ytl fazlaymış yaw. Şahinlerdeki gibi kestirsek:D

kesin yayda bozar garantiyi adamlar harıl harıl bişey arıyorlar serviste garanti dışına çıkarmak için arabayı

kesin yayda bozar garantiyi adamlar harıl harıl bişey arıyorlar serviste garanti dışına çıkarmak için arabayı

sanki ceplerinden çıkıyormuş gibi en ince ayrıntıda garanti bozuyorlar.
Haa tabi unuttum. Servisler bizi kazıkladıkları gibi Firmayı kazıklayamıyorlar. Bunu tamamen unutmuşum.:mad:

boyam çizilse adamlar motor garantisinden men edecekler. aman diim ilk 2 sene kılına dokunmayın arabanın

Bu kadar garantiyi dert etmeyin derim ben serviste ne araclar gördüm garanti kapsamında yeterki biraz tanıdığınız olsun...

Geri