Arkadaşlar merhaba ikinci kez yakıt vs gibi şeyler için konu açıyorum ama alışana kadar 1. ağızdan duyduğum yorumlar fikirlerimi daha da netleştiriyor.
yaklaşık 15 gün önce corsa d aldım. bu süre zarfında daha 260 km yol yaptım. Yakıt tüketimim 11 lt olarak gözüküyor.İstanbul trafiğinde kullanıyorum. Çok trafik olmamasına karşı yokuş yollarda dur kalk yapıyorum. Bu sürekli devam eder mi ? yoksa motor alıştıkça kaç km gibi başlar?
ikinci sorum da arabayı aldığımda dikkat etmemiştim fakat çakmaklık (çakmak yok ama :maden
tarafının hemen solunda bir boşluk var ve burdan bir port açılıyor. orada bir kapağın olması gerekli değil mi ? yoksa herkesin mi böyle? ben aldığım yerine o tarafı söküp unuttuğu kanaatindeyim.
Yardımlarınız için teşekkür ederim
yaklaşık 15 gün önce corsa d aldım. bu süre zarfında daha 260 km yol yaptım. Yakıt tüketimim 11 lt olarak gözüküyor.İstanbul trafiğinde kullanıyorum. Çok trafik olmamasına karşı yokuş yollarda dur kalk yapıyorum. Bu sürekli devam eder mi ? yoksa motor alıştıkça kaç km gibi başlar?
ikinci sorum da arabayı aldığımda dikkat etmemiştim fakat çakmaklık (çakmak yok ama :maden

Yardımlarınız için teşekkür ederim