Corsa d yağmur sensörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sym
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kliam çalışırken içeridek sıcaklığı ölçer benim bildiğim yani belirli bir derece gelince klia devreden çıkar fan çalışır sıcaklık yükselince tekrar klima devreye girer

çağatay kardeş
essentia modelinde anaog kilima var. o nasıl klima sensörü oluyor

çağatay kardeş
essentia modelinde anaog kilima var. o nasıl klima sensörü oluyor

evdeki klimalardada sensör bulunur klimalar iç ortam havası 18 yada 16 dereceye gelince gaz akışını keser fakat fan çalışır atıyorum sensörden geçen hava tekrardan 20 dereceye geldi mi kompresör çalışır bunun analog yada otomatik olmasıyla alakası olmaz yoksa sürekli çalışırsa yazın 40 derece sıcakta içerisi sistemdeki gaza göre dondurucu olur:)birde cruzelarda gördüm full modelinde o sensörün en tepesi alarmın ışığı kırmızı yanıp sönüyor çok hoşuma gitti:)

evdeki klimalardada sensör bulunur klimalar iç ortam havası 18 yada 16 dereceye gelince gaz akışını keser fakat fan çalışır atıyorum sensörden geçen hava tekrardan 20 dereceye geldi mi kompresör çalışır bunun analog yada otomatik olmasıyla alakası olmaz yoksa sürekli çalışırsa yazın 40 derece sıcakta içerisi sistemdeki gaza göre dondurucu olur:)birde cruzelarda gördüm full modelinde o sensörün en tepesi alarmın ışığı kırmızı yanıp sönüyor çok hoşuma gitti:)

teşekkürler

Dijital klima yalnızca cosmo' larda var diye biliyorum. yağmur sensörlü corsa D ise hiç görmedim. Direk havayastığı, koltuk ve direksiyon ısıtma vb. özellikler gibi yalnızca düğmeleri var kendileri yok.

Geri