Corsa D Xenon takıyorum...

sercanuzun35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaslar... Corsa D'm var.. Mtec xenon aldım ( japon olanından ) 8000K.
Fakat farın kendisinde mercek yok...
Yeni yasalara göre 62tl cezası var diyolar ama sadece diyolar....
Şimdi sizden almak istediğim tavsiye merceksiz olsa da yakışıklı olur mu yine ? görüşle ilgili bir sorun çıkar mı karşıma ? ve xenon um iyimi ?

İlginize Teşekkür Ederim ...:cool:

xenonun ii mi deilmi herhangi bi bilgi weremem bilmiorum fakat araç yine yakışıklı durur yine yakışıklı durur şüphen olmasın :) görüş açısına gelince mercek kadar ii olmaz bildiğim kadarıyla fakat orjinal far açısından da hiçbirşey kaybetmez ;)

Xenon takacaksan arka kapakları delmen gerekiyor.Bende hazır delinmiş şekilde var.Sendekilere işlem yapmadan değiştirebilirsek sevinirim.

Görüntüsü güzel olur fakat corsa d lerin farlarının arkasında (ampulü değiştirmek için) pek yer olmadığından xenon takmak için farları söküyorlar genelde. Bunu yapmak içinde tamponun sökmeleri gerekiyor çünkü farın vidalarından bir tanesi tamponun altında kalıyor. Bu işlemi serviste yaptırmanı tavsiye ederim. Ben yaptırmadım çok pişman oldum. Xenon takarken farların içi tozlandı vs. Gittim sonra serviste çıkarttırdım xenonları tamponuda doğru düzgün ayarlattırdım. Farların içini temizleyin dedim hava tutmuşlar falan dahada kötü oldu. Buda serviste 100 tl ye patladı bana :) Kısacası boş ver bulaşma :)

Ayrıca mercek olmadığından çok göz alıcaktır. Mercekli orjinal cosmo farlarının 2sine serviste 2.500 tl diyorlar buda komik bir rakam.

bende kısalar mtec xenon var 1 yılı geçti şimdiye kadar bir sıkıntısı yok mercek siz kullanman karşıdan gelenin gözlerini alcaktır ama far ayarlarını iyi ayarlattırırsan bir nebze e olsa düzgün gösterir mesela benim uzunlar da xenon ve mercek yok yaktığım zaman far ayarlarını aşağı çekiyorummm geçenlerde uzunları yakmış eve gidiyordum önüme kedi çıktı farları görünce yolun ortasında kaldı bir yere gidemedi, prıjektör gibiyidi

daha önce xenona tövbeliydim.giderken binalar dere tepe heryeri aydınlatıyordum.daha sonra orjinal ampule döndüm.geçenlerde yağmur filan yağıyor hiçbiryer görünmüyor dierksiyonu sanayiye kırdım.önce beyz yanan ampullerden taktırdım hayat yok gözümü karartıp xenon takalım dedim .helel olsun adamlar bir montaj yaptı .4 -4 lük far ayarı hiç bozulmadı ve abuk sabuk hiçbiryeri aydınlatmıyor.gündüz gibi ilerliyorum

yağmurlu hava da xenon larda pek bişey ifade etmiyor simsiyah asfalt ama normal farlardan daha iyi
sise hiç bir işe yaramaz beyaz yere beyaz aydınlatıyorsunuz her yer casper o yüzden sisler muhakkak sarı normal kalmalı

Polisin işi bu belki ama aynı anda bir sürü araç çeviriyorlarki alkol muayenesi gbt sorgusu kemer derken zenona sıra gelmiyor belki haftada 1-2 kez akşamları çevriliyorum... Zenon zifir film egsoz bir kere sorun yaşamadım... Bu yaşamayacağım anlamınada gelmez tabiki... Polis başka şeylerle ilgileniyor diyeceğim biz önemli sorumlulukları yerine getirelim vergimizi borcumuzu verelim araçlara gözümüz gibi bakalım kemerimizi takalım makaslarla hızla kimseyi tehlikeye atmayalım başımıza sorun açmayız...

Geri