merhaba arkadaslar corsa D 2012 aracıma fabrikanın ayıbı olarak dusundugum torpido ışıgı konulmaması meselesine 1kaç saatte ve 4 tl maliyet ile son vermiş bulunmaktayım 4-5 adet ledi bulnan bir şerit led,torpidonun kapanıp açılmasına tepki verecek tarzda ufak bir anahtar, bir miltar kablo, çift taraflı bir bant ve 9V pil ile ufak bir duzenegi evde hazırladım ( elektrikçiler duzenegı kendısıde hazırlıyor bedavaya) pile çift taraflı bant yapıstırarak gözükmemesi için torpidonun ust kısmındaki delikten bant yapısacak sekılde(ses cıkarmaması ıcın) içeri ittim fazlalık 5-10 cm kabloları da buraya tıktım daha sonra torpido kapagının sag ust kosesıne kapak kapanırken sıfır gelecek sekılde cıft taraflı bant ıle anahtarı yapıstırdım led i de tavan kısmına çift taraflı bantla yapıstırarak ıslem son buldu Oldukça kullanıslı oldu öyle kirli bi goruntusude yok ,sanırsam 2-3 ayda bir pil ister o kadar zaten sorun yaratmaması için butun ıslemlerımı cıft taraflı bantla ve zarar vermeden yaptım resimleri en kısa surede eklerim...
torpido gozunu cıkarmakta sorun yasamayan arkadaslar bunu daha kullanıslı hale getırerek orjınal benzerı bı uygulama halıne getirebilirler
torpido gozunu cıkarmakta sorun yasamayan arkadaslar bunu daha kullanıslı hale getırerek orjınal benzerı bı uygulama halıne getirebilirler
Ekli dosyalar
Son düzenleme: