Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurtul dedinizya kurtuldum sizimi kiricam295 mi![]()
tavan raylarından kurtulmanız cok iyi olmus difüzör ve egsozlarda yakışmış.. ön lastikler dönüyormu![]()
Bide herkez ayni tip modifiye yapiyoya hoslanmiyorum pek sadelikten acikcasi. Jant koyuyolar amerkan park bide marspiyer sonra modifiye diyolarO ölçüde lastiklerle ıslak zeminde yol tutuşunuz tam anlamıyla berbat olur. Yanlış anlamayın ama bindiğin araç Corsa ve o genişlikteki lastikler çok komik görünecek.
diğer bir eleştirim de 4 çıkış işi. Dediğim gibi araç corsa sport. Yani altınızda ahım şahım bir güç yokken arka o kadar egzost çıkışı eklemek şık bir tercih değil.
Bu iş zevk meselesi tabii ama aracın üzerine ne varsa takıp uygulamaktansa çok daha basit şeylerle daha güzel, şık ve kaliteli bir görünüm elde edilebilir. Yerinizde olsam o stickerları da sökerdim.
Bence 5lik yaylar, güzel bir jant ve amerikan sinyaller ile aracınız daha albenili olur. İlla hırçın görünsün istiyorsanız Corsa OPC body kit alın derim.
Naaptin haci yaBu arabaya kısa ve öz yapılacaklar belli... Direk olarak stickerlardan kurtulun... jantları çıkartıp orjinal sport jantı ve 5 cm H&R yay kullanın. arabanız sadece ve gerçekten şık görüntüye kavuşsun.