Corsa d spor yay sorunu

muratutar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle merhaba 2012 model corsama 5cm eibach marka yay taktım fakat araç benzinli olduğu için ön kısmı düşmedi B'nde namıştain da preslettim arac mükemmel oldu tam5cm düştü fakat 100 km üstüne sıcak asfaltta değil ama normal asfalta çıktığımdaaracın amortisörleri küt küt vuruyo preslettiğim içinmi yok her spor yay takılan araçta varmı ilginize şimdiden teşekkürler

5 Cm spor yay birde üzerine presletme sonrası orjinal amortisöre mutlaka işlem gerektirir, mil kısaltması ve sertleştirilme gibi. Yayları preslettiğiniz yer bu konu hakkında daha iyi tecrübeye sahiptir, nette ismini sıkca duyduğum bir marka.

mustafa abinin dediği doğru ama kardeş çok sert düşüyor olmayasın ?

aynen amortısorede ıslem yaptırmanız gerekır

usta benım eskı aracımdada aynısını yapmıslardı aldıgımda oyleydı yanı en son ıcerdekı parcaların vıdaları gevsemeyebasladı presletmek nedır ben hala anlamıs degılım sen canınla oynuyosun resmen adamlar oturmus o kadar para harcamıs dusunmusler sen adamların yaptıgını bozup alakası olmayan bı pres ıle aracını dusuruyosunn yapma sanada aracınada yazık o arac devamlı ole otucek en son sınırden aracını bıle satarsın cok dussun ıstıyosan eger coıl taktrcaksın bak nette var 2. el yada guzel bı amortısor yay takıcaksın konı benzerı bence bı an once sok derım o yaylarını araban yenı masallah ı var yazık etme aracına

Geri