Corsa D Sıcak-Soğuk Gösterge Işıkları Yanmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oznklndr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oznklndr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, klimada bulunan en soldaki sıcak soğauk ayarının arkasındaki ampul patlamış sanırım. Ne yapmak gerekir? Ne kadara mal olur. bazen ufak tefek işler bile garip fiyatlar isteyebiliyorlar biliyorsunuz.

Arkadaşlar merhaba, klimada bulunan en soldaki sıcak soğauk ayarının arkasındaki ampul patlamış sanırım. Ne yapmak gerekir? Ne kadara mal olur. bazen ufak tefek işler bile garip fiyatlar isteyebiliyorlar biliyorsunuz.

Kardeş ben geçensene yetkili serviste aynısını ve aldigim ampullerin değişimine toplam 40 tl verdim. Orasi radyo sokulup klima unitesi cikarilip yapiliyor o yuzden yetkili servisi tercih etmistim

oradaki aydınlatmalar dipsiz ampul, elinden gelirse kendin teypi çıkarıp kabloyu takip ederek değişyirebilirsin veya oto elektrikçiye git onblar değiştirir.
ben ampulü alıp kendim alıp teypi çıkararak başka hiç bir şey sökmeden biraz uğraşarak değiştirmiştim.

T5 ampul benim patlamadi fakat konsoldaki gostergeden sicakta hicbirsey okuyamadigimdan beyaz ampulle degistirecegim. T5 ampulu internetten ucuza temin edebilirsin.

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri