corsa-d modifiye

ilkerkendi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar

corsa d aracımın dış görünümünde değişiklikler yapmak istiyorum bu konu hakkında fikir verebilecek arkadaşlar yardımcı olabilirler mi aracın resimleri aşağıdadır

1.webp

2.webp

corsa yazısını iptal edip daha değişik bir plaka güzel olur..

Yapılan işlemler güzel olmuş.Jant yoksa jant alın yeterli.

plakayı değiştiricem... orjınal titanyum jant var araçta bunların dışında ne yapabilirm diye bakıyorum ama aklıma sadece spor yay takmak geliyor

yay mutlaka takmalısınız..titanyum jant nasıl oluyor merak ettim.yandan fotografı yokmu hiç ?

yay mutlaka takmalısınız..titanyum jant nasıl oluyor merak ettim.yandan fotografı yokmu hiç ?

renk olarak bahsetti sanırım opc tampolar güzel durmuş kaça patladı acaba ön arka:)

jantlar opelin orjınal titanyum renk jantları 16 ınc, yay olarak kaç cm ve marka ne uygun olur

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:49 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:48 ----------

bu arada ön ve arka tamponlar 2500 civarı tuttu...

jantlar opelin orjınal titanyum renk jantları 16 ınc, yay olarak kaç cm ve marka ne uygun olur

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:49 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:48 ----------

bu arada ön ve arka tamponlar 2500 civarı tuttu...

fyat iyimiş servis 5 bine yakın istemişti aracı nerede kullanıcaksın düşürürken bunu iyi düşünmek gerekşehir içinde bile kraterler olduğundan çoğu 3.5luk takıyor

35mm H&R tavsiye.

Tapatalk.

aracı şehir içinde kullanıyorum 3,5 luk yay dediğiniz gibi uygun olacak galiba en kısa süre de takıcam

Geri