Corsa D Kol Dayama

@othersider
Yok arkadaşım hiç tavsiye etmiyorum bunu.yakın zamanda elinde kalır gibi geliyor.bende armster var çok memnunum çok güzel.kalite isteyenlere öneririm.
 
arkadaşlar markasına ne gerek var birebir aynısı benim taktığım gayet güzel cokta memnunum 35 ytl nerde 165 ytl nerde okadar para vermeyin

Kardeşim sana kesinlikle katılıyorum yazık günah 100 küsür lira verilirmi elin koldayamasına ikisi de aynı plastik neymiş irscher miş parayı sokağa atmaktan başka birşey değil! Elin almanına neden okadar para veriim :) kolçak için verenleri de anlamakta güçlük çekiyorum!!

bu arada kardeş internetten aldım demişsin kolçağı adres verebilirmisin tıklayınca direk açılan mümkünse ben beğendim çünkü arka bardaklığı da iptal etmeme gerek kalmması çok hoşuma gitti fiyatı da uygunmuş!
 
seyyarı yokmu bu kol dayamanın , mesela sadece uzun yolda taksak şehir içinde çıkarsak. hem vidalamamış oluruz corsamıza!
:)
 
Beyler bugun izmir'de meşur bi aksesuarcıya gittim bornova 3.sanayide...
Opel Corsa D için kolçak araştırdım

orjinal corsa d lerin varmış.130 lira fiyat çekti.
Ama Allah'ı var hoşuma gitti çok güzeldi..tam yerine cuk diye oturtmalık istersen vidalıda yaptırıyosun..
Biraz pahalı ama düşündüm de her zaman kullanacagım ve arabamın içerisinde hep gözönünde olacak.. taktırayım gitsin diyorum ..
Ne dersiniz ?
 
armster al
 
Geri
Üst