Corsa D Klima Panel Sökümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34012
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34012

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracın on konsoluna bulunan 2 si ortada 2 si sağ ve sol olmak üzere klima panellerini sokmek mümkün mü. Benim bu panellerin 2 sinin yön tuşları calismiyor. Dış yatay kısımlarda sorun yokta hemen arkasındaki hava yönüne değiştirdiğimiz dikey kısımlara dışardan müdahele edemiyorum. Öndeki kafesi çıkartıp düzeltmek gerek. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

bütün corsalarda olan bir durum. mekanizma basit bir plastikten ve çabuk kırılacak şekilde yapıldığı için kolayca kılırıyor ve çalışmıyor.
aynı durumu ben de yaşadım ve servisteki arkadaşlara sordum, sökersen dağılıyor ve bir daha toparlanıp tamir etsen bile hiç çalışmıyor. bu nedenle biz bile sökmüyoruz demişlerdi.
aynı durum forumda da defalarca tartışıldı, ben söküp tamir ettim diyene ben rastlamadım.
yenisinin tanesi 35 lira civarı idi şimdi döviz kurundan dolayı 40 lira civarında olması lazım.
ya böyle kullanacaksın veya söküp şansını deneyeceksin olmadı yenisini alacaksın.

Peki benim sorunum da havalandırma yön ayarlayıcısında, ön cama veriyor hava ama orta havalandırma konumuna çevirdiğimde hem çok zor çevriliyor hem de hava gelmiyor..Yaşayan var mı bu sorunu?

ikimizin sorunu aynı. Arkadaki dikey panel i hiç bir şekilde çevrilmiyor. Bu da arkadaşın anlattığı gibi malzeme kalitesinden kaynaklanan bir problem. Ne yazikki fazla çaremiz yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dikey yonu ayarlayan parca muhtemelen dustugu yerde duruyordur. Muzullarin panelden sokumu bayagi ugrastirici. Parcalar eksik degil ise toplaniyor, ben yaptim.

Tapatalk Pro

ikimizin sorunu aynı. Arkadaki dikey panel i hiç bir şekilde çevrilmiyor. Bu da arkadaşın anlattığı gibi malzeme kalitesinden kaynaklanan bir problem. Ne yazikki fazla çaremiz yok.

Benim problemim butonla alakalı yani kalorifer panelinin üzerindeki yön ayarladığımız yuvarlak buton arızalı bende.

Hoş sendeki bozuk parça bende de bozuk ama ona girmiyorum:) 50 TL ye satılıyor, 100 liraya çözersin. AMa benimki mualla :)

Buton dediğin silindir şeklinde panelin altında sağa sola çevirdiğin 1 lira ebadında ki parça değilmi :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 17:21 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 17:17 ----------

Dediğin butonu şimdi anladım

corsa d kullanırken benim de orta sol havalandırmada olmuştu aynı durum.
dikey ince parça yerinden çıkmıştı.
uğraşıp takmıştım ama paneli sökmeden yapmıştım.
detayları hatırlamıyorum çok zaman geçti üzerinden:)

Geri