22 Ara 2010 #1 A axichild Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Kas 2009 Mesajlar 145 Tepkime puanı 0 Puanları 0 3 kApı beyaz D ye karlık yapsam ama sadece yanlara ön ve arkaya koymasak güzel br görüntü olur mu yoksa onlar takım olunca mı güzel
3 kApı beyaz D ye karlık yapsam ama sadece yanlara ön ve arkaya koymasak güzel br görüntü olur mu yoksa onlar takım olunca mı güzel
23 Ara 2010 #2 TheAnswer Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Haz 2010 Mesajlar 100 Tepkime puanı 0 Puanları 0 benim arabama bi bak nasıl olmuş ordan karar verirsin
23 Ara 2010 Konuyu Başlatan #3 A axichild Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Kas 2009 Mesajlar 145 Tepkime puanı 0 Puanları 0 hocam tam kesemedim fotolardan ya??
23 Ara 2010 #4 TheAnswer Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Haz 2010 Mesajlar 100 Tepkime puanı 0 Puanları 0 o zaman şöyle söyliyim benim aracımda sadece etekler ve difüzör var gerçi şimdi bide evo lip alıcam da bayadır böyle kullanıyorum gayette güzel oluyor
o zaman şöyle söyliyim benim aracımda sadece etekler ve difüzör var gerçi şimdi bide evo lip alıcam da bayadır böyle kullanıyorum gayette güzel oluyor
23 Ara 2010 Konuyu Başlatan #5 A axichild Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Kas 2009 Mesajlar 145 Tepkime puanı 0 Puanları 0 TheAnswer' Alıntı: o zaman şöyle söyliyim benim aracımda sadece etekler ve difüzör var gerçi şimdi bide evo lip alıcam da bayadır böyle kullanıyorum gayette güzel oluyor Genişletmek için tıkla ... etekler ---> yan karlıklar galiba? difüzör ne oluyo hocam? bide evo lip nedir acaba
TheAnswer' Alıntı: o zaman şöyle söyliyim benim aracımda sadece etekler ve difüzör var gerçi şimdi bide evo lip alıcam da bayadır böyle kullanıyorum gayette güzel oluyor Genişletmek için tıkla ... etekler ---> yan karlıklar galiba? difüzör ne oluyo hocam? bide evo lip nedir acaba
23 Ara 2010 #6 TheAnswer Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Haz 2010 Mesajlar 100 Tepkime puanı 0 Puanları 0 difüzör arka tamponun altındaki siyay parça evo lip mitsubishi lancer evolution un ön tampon altına takılan parçası
difüzör arka tamponun altındaki siyay parça evo lip mitsubishi lancer evolution un ön tampon altına takılan parçası