iftar saatinde montaj bitti sayılır sadece iç aydınlatma bağlantısı ve geri vites kaldı sarı aydınlatması çok hoş durdu piano black konsolda
sistemin benim gibi orjinal çalışmasını isteyenler için montajı anlatayım
Önemli: İlk önce aküyü kutup başlarını ayırmayı unutmayın!!!
1. far anahtarının olduğu kapak aılıp anahtarın soketi çıkarılıp kapak çıkarılıyor
2. direksiyonun altındaki plastik iç trimi 3 adet torks vida tutuyor bunları söktükten sonra aşağıya doğru çekince trim yerinden ayrılıyor yanlız kapı lastiğine dikkat edin yırtılmasın
3. kablolar sol a sütünunun içinden geçiriliyor toplam 7 adet olacak fakat sütün içinden ben 6 tane geçirdim çünkü kablonun biri iç(tavan) aydınlatmaya bağlanacak
4. sigorta kutusundaki 14. (sigorta sağ en alt 7.5 a) kararn ayna far yağmur ensörü ve park pilotunun sigortasıdır sigortadan sonraki kablo ise opsiyon alınmış olsaydı sigorta kutusunun arkasındaki yeşil sokette olacaktı ona ulaşmak için ilk önce dişi torksla(10 numara) 3 adet torks cıvatayı söküyoruz sağda ve solda bulunan tırnakları bastırıp sigorta kutusunu arabaının motoruna doğru içeriye itiyoruz ve sigorta bulunduğu iskeletten ayrılıyor şimdi arkasındaki yeşil soketi kilidini açıl çıkarıyoruz
5. soketin aşağıya bakan sırasında sağdan 6. pin bizim 14. sigortanın pinidir ona gerekli pii tesisatçıdan alıp yerine yerleştirip aynanında artı kablosunu bu pine bağyıp soketi yerine takıyoruz
7. bundan sonra işlemlerin tersini yapıp toplama işlemine geçilecek
8. tavan aydınlatmasındaki gri kabloda aynadaki gri kabloya bağlanacak
9. benim ayna vectra c aynası olduğundan geri vitesi daha bağlayamadım fakat oda röle ile çevrilecek
not: montajı tek başıma yaptığımdan dolayı pek foto çekemiyorum porf makinesi olan arkadaşta tatile ayrılmış o yüzden sonucu çekemedim beni ipone 5in gece çekimi kötü bu arada eski bir shirt ve yeni çorap giymek şart pedalların oyada kafayı koyup ayakları tavana kaldırmak gerekti bende
3. fotoda ola gösterdiğim kabloların altında kalan sıraya pin takılacak 4. fotoda ise pin taktıktan sonra yaptığım soketler var ayna ve sensör için