corsa d kaput amortisoru

creature33

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Uzun süredir yurtdışı corsalarda uygulamasini gördüğüm bu zımbırtıyı artik bende aracıma uygulamış bulunmaktayım. Eğer ki yapmak isteyen azda olsa düşünen arkadaşlara yardimci olabilirim. Resimlere gelince henuz cekmedim ama ceker koyarim. Ama o zmana kadar merak edenler google a //corsa d gas bonnet strut// yazarlarsa fotolari elde edebilirler. Parca montaj olayini ben anlatabilirim. Kolay gelsin simdiden

Ekli dosyalar

• 41B50486-332E-4AC9-A116-6F4DD8AAEC2B-4163-000005E7CAC8D188_zps3c6a70d2 (1).webp
    41B50486-332E-4AC9-A116-6F4DD8AAEC2B-4163-000005E7CAC8D188_zps3c6a70d2 (1).webp
    46.6 KB · Görüntüleme: 272
  • indir.webp
    indir.webp
    12.2 KB · Görüntüleme: 227
  • ef477ebc.webp
    ef477ebc.webp
    24.9 KB · Görüntüleme: 227
hayırlı olsun hocam nereden ve kaça temin ettiniz acaba bende 2011 den beri arıyorum:)

Benim de aklımda olan bir şeydi. Sanırım bagaj amortisörü boyu yetiyor.
Amortisörün açık boyu nedir ölçü verebilirmisiniz ?

Acik boyutunu falan hic bilmiyrum ama astra h kaput amortisoru diye internetten siparis etmistim fakat ucundaki vidalar gelmedi sasmazdaki opel parcacilarda komple set halinde satiliyor ama onlarinda amortisor ayaklari pek saglam degil sasmazdaki aydoganlarin arkasinda yedekci otomotiv var ordan 2 tanesini 5 liraya alabilirsiniz bana maliyeti tam olarak 35 lira tuttu. Montaj icinde farin hemen oralarda bir delik var onu biraz daha genisletip takabilirsinz hayirli olsun simdiden

Acik boyutunu falan hic bilmiyrum ama astra h kaput amortisoru diye internetten siparis etmistim fakat ucundaki vidalar gelmedi sasmazdaki opel parcacilarda komple set halinde satiliyor ama onlarinda amortisor ayaklari pek saglam degil sasmazdaki aydoganlarin arkasinda yedekci otomotiv var ordan 2 tanesini 5 liraya alabilirsiniz bana maliyeti tam olarak 35 lira tuttu. Montaj icinde farin hemen oralarda bir delik var onu biraz daha genisletip takabilirsinz hayirli olsun simdiden

ohh be yıllardır uğraştığım şey :) sendekinin markası ne opel gmden alayım dedim cıvatacıda cıvata işini hallederim

Civatalari halledersen bir sorun kalmiyor. ***********dan astra h kaput amortisoru diye siparis vermistim ben topran di sanirim gelen urunun markasi amortisor ayaklarinida kaliteli alman lazim birisini acili aliraan hic bir skntin kalmaz bulamazsan da mana msj at brn burdan alir pttye gonderirim sana

Civatalari halledersen bir sorun kalmiyor. ***********dan astra h kaput amortisoru diye siparis vermistim ben topran di sanirim gelen urunun markasi amortisor ayaklarinida kaliteli alman lazim birisini acili aliraan hic bir skntin kalmaz bulamazsan da mana msj at brn burdan alir pttye gonderirim sana

Şu civataları ve kendi aracındaki halini ekleyebilirmisin?

Bugun en kisa surede eklerim

Alican burnuma pis kokular geliyor :)

Alican burnuma pis kokular geliyor :)

Görmeseydin iyi idi :D
Sürpriz yapacaktım sana :)
Amortisör var civataları merak ettim sanırım onlardan da var :D

Geri