Kardeş açık hava filtresinden performans alman için soğuk hava ile beslemen gerekir.Bunu sağlaman içinde kit kullanman lazım.
Fakat bu haliyle bile araca belki 2-3 hp katabilir , aracın hava girişinin rahat olduğu bir sistemde çıkış kısmıda rahat olması lazımdır susturucuları rahatlatman gerekir , fakat abart eksoz şeklinde böğüren bir son susturucu yerine eksoz gazınının rahat ve daha az sesli çıkabileceği sistemi oluşturmalısınki aracın asıl çiğerinin sesini alabilesin , bunlardan sonra +5 hp şeklinde güç alırsın .
Fakat tüm bu uygulamalar bile aracın mevcut yazılımı ile istenilen düzeye ulaşmaz , aracın ecu suna oluşturduğun performans sistemi ile tam uyumlu şekilde , yazılım atılması gerekir işte ozaman , en ucuz ve en güzel performans modifiyesini tamamlamış olursun .
Şu an benim aracım astra f de , dediklerimin hepsi mevcut dinamometreye çıkartmadım , fakat en az + 13 hp aldığımı düşünüyorum .
Açık hava filtresi ile veya kiti ile Tüv den sorunuz geçersin hatta yukardaki arkadaşın dediği gibi , aracının gazına sonuna kadar basıp ses dinlerler.
Poliste aracına ceza falan kesemez , çünkü ses ciğerden geliyor