CORSA D için yay aranıyor? (2.el olabılır) ve öneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ygt_kymz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ygt_kymz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar elinde yay olup satmak ısteyen veya satmayı dusunen arkadasları varsa eger temızse alabılırım.

Diğer bi sorum iste piyasadakı coil-ex ve FK marka yaylar hakkında. Taktıran varmı arasında varsa memnunmudur. Ortalama fıyatları 200 230 arası bana cok uygun geldı ama ucuz etın yahnısı meselesı pısman olurmuyum.

3,5 - 5 arasındada kararsızım ? hangısı dersınız

Ekli dosyalar

• IMG_1046.webp
    IMG_1046.webp
    55.3 KB · Görüntüleme: 79
ben de alabilirim 2. el olan varsa 3.5 5 farketmez =)

arkadaşlar corsa mı 2 hafta önce sattım...üstünde eibach 5 cm yaylarla :cry:
2 hafta önce yazsaydınız olabilirdi...
benim size tavsiyem 100 lira ucuz olucak diye dandik helezon takmayın,sonra pişman olursunuz...takarsanız 3 cm takın,5 cm fazla geliyor,,,
en başlarda güzel ama sonra amasörler oturuyor dime vurmaya başlıyor...
ne demek istediğimi takınca anlarsınız

arkadaşlar corsa mı 2 hafta önce sattım...üstünde eibach 5 cm yaylarla :cry:
2 hafta önce yazsaydınız olabilirdi...
benim size tavsiyem 100 lira ucuz olucak diye dandik helezon takmayın,sonra pişman olursunuz...takarsanız 3 cm takın,5 cm fazla geliyor,,,
en başlarda güzel ama sonra amasörler oturuyor dime vurmaya başlıyor...
ne demek istediğimi takınca anlarsınız

ihsan niye sattın aracı yaw:confused:

3.5 takalım da eibach düşürmüyo diyorlar H&R 3.5 una göre...

onu bende duydum bende 17'' jant var 3,5-4 cıvarı tam bana uygun bakalım sıteden belkı cıkar yay =)

alıcaksanız coil-ex almayın 3-5 ne taksanızda düşürmüyor
fk olabilir ama sert oluyor haddinden fazla
eibach almayın ön tarafı kalkıyor arka tarafı iniyor 3 arkadaşımın başına geldi aynı düşse bile H&R ın 3.5 lugu eibach 5 cm ten daha bile fazla düşürüyor o kadar fark var
H&R iyi düşürür 3.5 lugu diğer yaylara göre en pahalısıdır(eibach la 20-30 tl farkı var) eibach konfordan almaz ancak h&r la orjinale göre çok daha sert süspansiyon olur yol tutuşa inanamassın hiç

bana sorarsanız h&r 5 cm alın hem düşüklük hem yol tutuş için çnk 17 inç jant var anca kapatır o arayı vogtland ve h&r bu işin en iyileridir çünkü zaten made in germany diye gelirler ben h&r 3.5 cm kullanıyorum çok memnunum yakın zamana satmayı düşünmüyorum planım yok ama satmayı düşünürsem haber veririm:D

ne alırsanız çok sert olanını almayı sonra başınız ağrır zaten orinal yayları bile sert aracın orasından burasından ses yaptırıyor birde daha sert bir spor yayı siz düşünün

ihsan niye sattın aracı yaw:confused:

3.5 takalım da eibach düşürmüyo diyorlar H&R 3.5 una göre...

valla kardeşim hiç niyetim yoktu,,,laf olsun diye ilan verdim alıcısı çıktı,29.500 e sattım 2009 model 1.3 dizel 75 beygir corsayı

üstüne biraz daha koyup sıfır polo aldım...

sert yaylardan uzak durun,tamam performans artıcak ama aracın içinde sarhoş olursunuz...eibach 3.5 düşürmez aracı fazla ben 5 takmama rağmen tam kapatmamıştı çamurluğu...

tabi siz 2. el düşündüğünüz için ne denk gelirse alıcaksınız şansınıza

valla kardeşim hiç niyetim yoktu,,,laf olsun diye ilan verdim alıcısı çıktı,29.500 e sattım 2009 model 1.3 dizel 75 beygir corsayı

üstüne biraz daha koyup sıfır polo aldım...

sert yaylardan uzak durun,tamam performans artıcak ama aracın içinde sarhoş olursunuz...eibach 3.5 düşürmez aracı fazla ben 5 takmama rağmen tam kapatmamıştı çamurluğu...

tabi siz 2. el düşündüğünüz için ne denk gelirse alıcaksınız şansınıza

hayırlı olsun ihsan özel msj geceydin paslaşırdık ya :D

eicbach 3,5 alıcaktım okuyunca kafam karıştı ya :( orta kararda birşey düşşün o yükseklikten kurtalıyım diye takıcaktım ama böyle duyunca napcagımı şaşırdım. ailecek binicez konfor fazla kayıp olsun istemiyorum hoş görüntü birazdaha yol tutuş artsın istiyorum. ne yapmalıyım?

Geri