corsa d iç aydınlatma sorunu

omerdemircak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
....

Son düzenleme:
corsa d arabam var ve kapılar açılınca içte yanan lambam patladı sandım ve servise götürdüm. serviste lambabnın patlamadığını elektronik sistemle alakalı bi sorun olabileceğine veya kısadevre olduğunu söyledi böyle bi durumla karşılaşan biri yardım ederse çok sevinirm..

evt aynı durum bende de olmustu ben sigortadan şüphelenmiştim servise götürdüm (gedizlere) yaptık dediler arabayı alırken kontrol ettim ama yapılmamıs oradaki elemanlara söyledim açtılar baktılar baya bi kurcaladılar en sonunda aracı tekrar bıraktım ertesi gün aracı aldım meğer aydınlatmada kısa devre olmus bu yuzden sonmus ama baya bir aradık demişti nerede kısa devre oldugunu bulmak için

evt aynı durum bende de olmustu ben sigortadan şüphelenmiştim servise götürdüm (gedizlere) yaptık dediler arabayı alırken kontrol ettim ama yapılmamıs oradaki elemanlara söyledim açtılar baktılar baya bi kurcaladılar en sonunda aracı tekrar bıraktım ertesi gün aracı aldım meğer aydınlatmada kısa devre olmus bu yuzden sonmus ama baya bir aradık demişti nerede kısa devre oldugunu bulmak için

tamam çok teşekkürler o zaman umarım benim arabamdada cddi bi sorun yoktur ve sadece kısa devredir

Geri