corsa d hız sabitleyici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karbeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

karbeyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar herkese selamlar. 2007 model corsa d manuel vites aracım var. araca hız sabitleyici taktırmak istiyorum. internette biraz araştırdım ama kimisi olur kimisi olmaz diyor. bilgilendirirseniz sevinirim

essientia ise kesinlikle olmaz.
bununla ilgili forumda açılan çok konu var araştırabilirsiniz.

enjoyda sadece kol takılması yetiyo sanırım 150-200 lira kadar bişeye patlar

dizel corsalar hariç diğerlerine debriyaja sivic takılıp kablo çekiliyor herhalde.
kol takılıp tech2 cihazından tanıtım yapılıyor.

dizel corsalar hariç diğerlerine debriyaja sivic takılıp kablo çekiliyor herhalde.
kol takılıp tech2 cihazından tanıtım yapılıyor.

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. servis yapıyor mu bu işi yoksa sizce özel bir servise mi gitmek daha doğru ve ucuz olur ?

2005 1.2 twinporta takılıyormu acaba

CC kol 90 lira.
Kolu internet üzerinden de alabilirsiniz. Almadan önce özel yada yetkili servise gidip özelliğin aktif edilip edilemediğini kontrol ettirin.
İşlem 10 dakika sürer.

arkadaşlar benim araçta Opcom ve TEch2 ile aktif edilemediğini gördüm.AÇıkçası bu nedenle tesisatı bile kontrol etmediler. Bu CCyi kontrol eden şey sadece BCM dedikleri ünite mi? Bunu yenilersem CCyi taktırmak için en masraflı işi halletmiş olurum değilmi? debriyaj müşürü ve tesisatta sonuçta daha kolay yapılabilir. Yoksa BCM yi değişmeden içine yeni yazılım vs. atıp CC ve diğer kısımları aktif edebilir miyim? Benim BCM VM alfa kodlu motor A13DTC. Başka motor beyni başka beyin vs. vs. değişime gerek olur mu? Sadece BCMmi? İşin detayını bilenler BCM seçimim de hangi kriteri (hangi modelden çıkma olduğunu bilmeden üzerindeki yazılı değerlere göre) baz alacağımı bildirirlerse sevinirim.

Geri