Corsa D gsi yaz bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kRm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buji zaten +10 beygir paspas +5 beygir :D bujide hissedebileceğin tek fark kullanım ömrü olur :D

Değişenler:

Trigier seti
V kayışı ve bilyası
Yağ - Buji - Filtreler
Askı rotu
amartisör kuleleri
Rot balans ayarı

yaza girmeden hepsini yaptıriim dedim toplam masraf 1065 TL. şimdi hiç ses kalmadı. merak ettiğim konu NGK bujiler umarım parasının hakkını verirler :D

Yagi 0/30 mu kullandiniz? Ilk calistirmadaki performansi hakkinda bilgi verebilir misiniz?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Yagi 0/30 mu kullandiniz? Ilk calistirmadaki performansi hakkinda bilgi verebilir misiniz?

aldığımdan beri 0-30 kullanıyorum benden önceki sahibi de bu yağı kullanıyomuş ilk çalıştırma performansı derken ne demek istediğini anlamadım ?

aldığımdan beri 0-30 kullanıyorum benden önceki sahibi de bu yağı kullanıyomuş ilk çalıştırma performansı derken ne demek istediğini anlamadım ?
Ben 0/40 kullaniyorum ilk calistirmada 3 4 dakika dizel gibi calisiyor 0/30 da yapmayabilir dediler onun icin sorayim dedim.

Ben 0/40 kullaniyorum ilk calistirmada 3 4 dakika dizel gibi calisiyor 0/30 da yapmayabilir dediler onun icin sorayim dedim.

ilk çalıştırmada devir yüksekteyken biraz ses yapıyo ama ısındığında devir normale gelince ses kalmıyo bence bi dene.

ilk çalıştırmada devir yüksekteyken biraz ses yapıyo ama ısındığında devir normale gelince ses kalmıyo bence bi dene.
Bu degisimde deneyeyim o zaman, tesekkurler.

Geri