Corsa D - Ekstra Yüklemeler Yardım (Asr, Tc, Esp, Ids)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onrhnnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onrhnnn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Ben Araç Bilgilerimi Vereyim;

- Opel Corsa 1.4 Twinport Sport (3k)
- Z14XEP Motor
- 2008 Model

Arkadaşlar Ben Aracımın Full Serilerinde Ne Varla Bütcem Yettiğince Yapıtmak İstiyorum. Örneğin Hız Sabitleyici, Far Sensörü, Yağmur Sensörü.. vs..

Bu Tarz Donanımları Destekliyormu Aracım.. Ayrıca Arka Frenleri Disk'e Çevirme İşleminden Sonra ASR, TC, ESP, IDS Gibi Sistemleri Eğer Uygulayabiliyorsam Nasıl Yapabilirim.. ??

Şimdiden Teşekkürler..

ofof offfffffff. :D allah sabir ve para versin ne diyem :D

Arabayı satıp, harcayacağınız parayı üzerine koyarak Cosmo donanımlısını alın.

Amin Herkese İnşallah.. Bol Bol Nasip Etsin :)

Simdik soylediklerinizi aracina uygulayan arkadaslarm var.

Arkayi disk yapan, ESP,TC, HSA vs yi yaptilar. Bakin maliyet

1. Disk frene cevire : 2500 TL (SIfir ve cikma parcalar ile)
2. ESP Yapma : 2500 - 3000 tl (Sifir ve cikma parcalar ile)
3. IDS + : Bu da cok rahat 2000 TL

Yani ilk mesjimda dedigim gibi bol para lazim yanlis anlamayin beni :eek:

hedeflerinin içinde diğerleri gerçekten masrafına değmez ama hız sabitleyicisini ben de aracımın birinci senesinde sonradan taktırdım. benimki de Z14XEP gittiğim bir kaç servis bu modele olmaz dedi ama bana son derece anlamsız geldi bir de aracı aldığım bayiye sordum kısa bi kontrolden sonra yapılabilir dediler sinyal kolu değişimi ve program güncellemesiyle 1 saat içinde verdiler 1.5 sene önce 210 TL'ye yaptırdım. çok memnunum ve bence bir araçta fren pedalından sonra olmazsa olmaz bir ekipman :)

Bakin astra h icin uygulama yapan arkadas... ESP olayi

http://sukru52.blogspot.com/p/esptc-ddstpms-hsa-project-retrofit2.html

Disk e cevirmede var ama o arkadasin linki baska bir forumdan verirsem silinebilir. Ondan ozelden link atarim size. Oda gayet basarili bir uygulama.

IDS+ ise yine ayni sekilde farkli forum. Bunlar eger parcalari ucuza temin etmezseniz cok pahali olucak uygulamalar.

Aslinda google da arayin bayabir baslik cikacaktir. Gerci hep sonu tartismalar ile gecen konular ama oyle :D

Geri